- 16 Haziran 2010
- 190.944
- 133.729
- 6.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İcardi lisedeki kankama benziyor. tip falanda tıpa tıp aynı sarışındı ve metalciydi ki o dönem sınıfta metal diye bir müzik türünden haberdar çok az insan vardı.Mauro Icardi: "Hayatımın kadını değildin, hayatımı değiştiren kadındın. Seni seviyorum. 2. perde başlıyor."
Ekli dosyayı görüntüle 183477
aga bunlar bir turlu ayrilamiyorlar.
Mauro Icardi: "Hayatımın kadını değildin, hayatımı değiştiren kadındın. Seni seviyorum. 2. perde başlıyor."
Ekli dosyayı görüntüle 183477
aga bunlar bir turlu ayrilamiyorlar.
ne cektin be dorukİcardi lisedeki kankama benziyor. tip falanda tıpa tıp aynı sarışındı ve metalciydi ki o dönem sınıfta metal diye bir müzik türünden haberdar çok az insan vardı.
klas çocuktu aslında yakışıklıydı da ama kızlara açılma konusunda pekte başarılı değildi. cool bir çocuk olduğundan okuldaki kızlarda nasılsa bize bakmaz deyip buna yanaşmazdı.
çok yakın kankam olduğu için benim kız arkadaşımında bulunduğu ortamlarda bu hıyarı da alırdık. 2-3 ay takıldıktan sonra ayrıldım kızdan.
sonra bir öğrendim ki ikisi sevgili olmuşlar bana da tabi hiç birşey söylemiyorlar.
kıza karşı hiç birşey hissetmediğim için ilişkilerini onaylamama gibi bir durumum da olmadı tabi eski samimiyetimiz azalmıştı.
o kızla ben bile istemeye istemeye ilişki yürütüyordum yokluktan ama arkadaşım maalesef vizyonsuz biri olduğu için nasılsa tanıyorum ayağına bununla çıkmıştı. aynı wanda-icardi gibi sene de bir kere ayrılıp barışıyordu.
şimdi kız başkasıyla evlendi arkadaş ise nişanlı. geriye dönüp kendisine bakınca baya malmışım diyor.