Ahmet Şimşek
Ulubatlı Souness
- 6 Eylül 2009
- 30.930
- 7.861
- 623
Nedir bu sendeki cinsellik karşıtlığı bilmiyorum.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ilgimi çekmiyor bu kadın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nedir bu sendeki cinsellik karşıtlığı bilmiyorum.
Link alalimBu karı gtü başı dağıtmış, videosu da düşmüş
Hangi aşiret reyiz bu acabaOlum bu ne lanBu kadını seksi bulan zevkimi şedeyim ben. Allah kahretmesin beni. Bu ne pespaye ne basit ne varoş bir kadınmış. Bu mu lan İcardi yerine tercih ettiği. Puuuu Allah kahretmesin seni.
Link alalim
GscimbomMobile
Terapiste görünmeni tavsiye ederim.ilgimi çekmiyor bu kadın.
Nerelerdesin sen la yürüyen cinsellik?Hangi aşiret reyiz bu acaba
GscimbomMobile
bu baslıgı ımha etmek durumundayımÖzelden video alalım yüzüne tükürürüz
karı başlıkları için ;bu baslıgı ımha etmek durumundayım
Kadınlar konusunda bilgime güvenirim. Teşekkürler Ahmetciğim anladın beni.oğlum ne acayip insanlarsınız. otuz altı yaşında, beş çocuklu kadına bile azıyorsunuz. hadi benim lafıma itibar etmiyorsunuz bari @Levent Akgün ağabeyin lafına kulak verin. kendisi forumun kadın eksperi sayılır.
oğlum ne acayip insanlarsınız. otuz altı yaşında, beş çocuklu kadına bile azıyorsunuz. hadi benim lafıma itibar etmiyorsunuz bari @Levent Akgün ağabeyin lafına kulak verin. kendisi forumun kadın eksperi sayılır.
Hay ağzına sağlıkBir kadının 30 küsur yaşında olması, 5-6 çocuk doğurması önemli bir detay. Evet.
Ama kadının kendine nasıl baktığı, az hasarlı mı yoksa hurdaya mı çıkmış olması da önemli bir detay.
Az hasarlı bir klasik arabaya binmek isterim ben şahsen.
ırkçılık buldu nod32 bu yorumdabu kadını seksi bulan erkekler, pipisini en yakın karakola teslim etsin.
Bunlar kadından anlamıyor kankaBir kadının 30 küsur yaşında olması, 5-6 çocuk doğurması önemli bir detay. Evet.
Ama kadının kendine nasıl baktığı, az hasarlı mı yoksa hurdaya mı çıkmış olması da önemli bir detay.
Az hasarlı bir klasik arabaya binmek isterim ben şahsen.