wanda nara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olum bu ne lan Bu kadını seksi bulan zevkimi şedeyim ben. Allah kahretmesin beni. Bu ne pespaye ne basit ne varoş bir kadınmış. Bu mu lan İcardi yerine tercih ettiği. Puuuu Allah kahretmesin seni.
Hangi aşiret reyiz bu acaba

GscimbomMobile

Link alalim

GscimbomMobile
11690.jpg

oğlum ne acayip insanlarsınız. otuz altı yaşında, beş çocuklu kadına bile azıyorsunuz. hadi benim lafıma itibar etmiyorsunuz bari @Levent Akgün ağabeyin lafına kulak verin. kendisi forumun kadın eksperi sayılır.

oğlum ne acayip insanlarsınız. otuz altı yaşında, beş çocuklu kadına bile azıyorsunuz. hadi benim lafıma itibar etmiyorsunuz bari @Levent Akgün ağabeyin lafına kulak verin. kendisi forumun kadın eksperi sayılır.

Kadınlar konusunda bilgime güvenirim. Teşekkürler Ahmetciğim anladın beni.

Raporladım.

Milf severlere hakaret edemezsin.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir kadının 30 küsur yaşında olması, 5-6 çocuk doğurması önemli bir detay. Evet.

Ama kadının kendine nasıl baktığı, az hasarlı mı yoksa hurdaya mı çıkmış olması da önemli bir detay.

Az hasarlı bir klasik arabaya binmek isterim ben şahsen.

Bir kadının 30 küsur yaşında olması, 5-6 çocuk doğurması önemli bir detay. Evet.

Ama kadının kendine nasıl baktığı, az hasarlı mı yoksa hurdaya mı çıkmış olması da önemli bir detay.

Hay ağzına sağlık
Bende 4 çocuk var ne yapalım boşayalım mı karıyı

Bunlar kadından anlamıyor kanka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt