wanda nara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
a-Mx-DLp-El-700wv-0.gif
hocam kırmızı

Ben şimdi çok sevdiğim bir futbolcumuzun karısının memesini niye gördüm, niye yaşandı mesela böyle bir şey..

Wanda Nara: "Güçlü kadınlar erkeklere yön verebilir ama bu kısa sürer. Erkek değil mi, hepsinin köküne kibrit suyu.. Shakira ve ben aynı kaderi paylaşan bahtsızlarız. Mauro’nun aklı fikri takımında. Boşanma evrakları duygularımı değiştirmiyor ne yazık ki.." (Caras)

Wanda Nara: "Onu hep takip ediyorum, maçlarını izliyorum, kariyerini yeniden parlattığını görüyorum. O nerede mutluysa orada kalır, mutsuz olduğu an hiç tereddüt etmeden ayrılır.."

Wanda Nara: "Icardi antrenman bitince soluğu hep evde çocuklarının yanında alır. Geçen gün bana antrenmandan geldiğini ve Isabella’nın cep telefonundan 65 kez arandığını söyledi. (gülüyor) Antrenmanlar çok sıkıymış sanırım, çok yoğunlar."

E08FFD4A-271D-42EB-8FFF-FB1BD6D0ADA0.jpeg

Wanda Nara: "Güçlü kadınlar erkeklere yön verebilir ama bu kısa sürer. Erkek değil mi, hepsinin köküne kibrit suyu.. Shakira ve ben aynı kaderi paylaşan bahtsızlarız. Mauro’nun aklı fikri takımında. Boşanma evrakları duygularımı değiştirmiyor ne yazık ki.." (Caras)

Wanda Nara: "Onu hep takip ediyorum, maçlarını izliyorum, kariyerini yeniden parlattığını görüyorum. O nerede mutluysa orada kalır, mutsuz olduğu an hiç tereddüt etmeden ayrılır.."

Wanda Nara: "Icardi antrenman bitince soluğu hep evde çocuklarının yanında alır. Geçen gün bana antrenmandan geldiğini ve Isabella’nın cep telefonundan 65 kez arandığını söyledi. (gülüyor) Antrenmanlar çok sıkıymış sanırım, çok yoğunlar."

Ekli dosyayı görüntüle 188396
mauro-icardi-mauro.gif

i%CC%87cardi-galatasaray.gif

Bok var şu karıyı sürekli upp ediyorsunuz. Konusu bile olması rezalet. Rahat bıraksın mauro ve bizi.

Ekli dosyayı görüntüle 188396
Bundan sonra senin adın Mahmut İsmail evlat

“Icardi henüz şöhret basamaklarını tırmanmazken ben Abasto’da bir Avm içinde kozmetik dükkanı açtım. Ertesi gün avm çöktü, perişan olduk. O günü asla unutmayacağım.”

1674222913481.png

Wanda'ya rapçi ile takılmasını ve boşanması fikrini veren kahraman:

1674223780687.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt