- 27 Ocak 2010
- 132.111
- 97.150
- 5.488
hocam kırmızı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hocam kırmızı
Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler
Wanda ne gösteriyon sen gız? Sen götünü başını açtıkça, rapçilerin altına yattıkca gocan siniririnden bize patlıyor amk.
Wanda Nara: "Güçlü kadınlar erkeklere yön verebilir ama bu kısa sürer. Erkek değil mi, hepsinin köküne kibrit suyu.. Shakira ve ben aynı kaderi paylaşan bahtsızlarız. Mauro’nun aklı fikri takımında. Boşanma evrakları duygularımı değiştirmiyor ne yazık ki.." (Caras)
Wanda Nara: "Onu hep takip ediyorum, maçlarını izliyorum, kariyerini yeniden parlattığını görüyorum. O nerede mutluysa orada kalır, mutsuz olduğu an hiç tereddüt etmeden ayrılır.."
Wanda Nara: "Icardi antrenman bitince soluğu hep evde çocuklarının yanında alır. Geçen gün bana antrenmandan geldiğini ve Isabella’nın cep telefonundan 65 kez arandığını söyledi. (gülüyor) Antrenmanlar çok sıkıymış sanırım, çok yoğunlar."
Ekli dosyayı görüntüle 188396
kadin aciklama yapt mauronun GS aski hakkindaBok var şu karıyı sürekli upp ediyorsunuz. Konusu bile olması rezalet. Rahat bıraksın mauro ve bizi.
Fotoğrafa bakmaktan yazıyı okuyamadım ben reis yavkadin aciklama yapt mauronun GS aski hakkinda
Ya eminim. Sende açıklamayı okudun değil mi. Resime bakmadın hahahkadin aciklama yapt mauronun GS aski hakkinda
O da bizden olsunFotoğrafa bakmaktan yazıyı okuyamadım ben reis yav![]()
10 dk foto inceledilten sonra xdYa eminim. Sende açıklamayı okudun değil mi. Resime bakmadın hahah
Bundan sonra senin adın Mahmut İsmail evlatWanda Nara: "Güçlü kadınlar erkeklere yön verebilir ama bu kısa sürer. Erkek değil mi, hepsinin köküne kibrit suyu.. Shakira ve ben aynı kaderi paylaşan bahtsızlarız. Mauro’nun aklı fikri takımında. Boşanma evrakları duygularımı değiştirmiyor ne yazık ki.." (Caras)
Wanda Nara: "Onu hep takip ediyorum, maçlarını izliyorum, kariyerini yeniden parlattığını görüyorum. O nerede mutluysa orada kalır, mutsuz olduğu an hiç tereddüt etmeden ayrılır.."
Wanda Nara: "Icardi antrenman bitince soluğu hep evde çocuklarının yanında alır. Geçen gün bana antrenmandan geldiğini ve Isabella’nın cep telefonundan 65 kez arandığını söyledi. (gülüyor) Antrenmanlar çok sıkıymış sanırım, çok yoğunlar."
Ekli dosyayı görüntüle 188396