wanda nara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Clarin'de şöyle bir yazı çıkmış:

İspanyol gazeteci Jordi Martin : ''Mauro Icardi ile Wanda Nara arasında çok büyük bir tartışma yaşandı, yakın çevresinin bana söylediğine göre Nara, Icardi'nin eski takım arkadaşı bir futbolcuyla Dubai'ye kaçtı!"

''Bana bu oyuncunun sekiz aydır evli olduğunu, evlendikten kısa bir süre sonra Wanda ile tanıştığını ve aralarında bir aşk olduğunu söylediler. Keita Baldé, takımıyla birlikte kamp için için Dubai'ye gittiğinde Wanda Nara ile kırıştırmak için kamptan kaçıyor''

''Bir otelde birlikte kalıyorlar. Bana söylediklerine göre Wanda ve Icardi barışıyorlardı, hatta Icardi ile İstanbul'a dönmeyi bile düşündü ama bu olay bir şok oldu! Icardi, Wanda'nın banka kartının hareketlerinden her şeyi öğreniyor ve tüm malvarlığını kullanıma kapatıyor!''

1674809372878.png

Clarin'de şöyle bir yazı çıkmış:

İspanyol gazeteci Jordi Martin : ''Mauro Icardi ile Wanda Nara arasında çok büyük bir tartışma yaşandı, yakın çevresinin bana söylediğine göre Nara, Icardi'nin eski takım arkadaşı bir futbolcuyla Dubai'ye kaçtı!"

''Bana bu oyuncunun sekiz aydır evli olduğunu, evlendikten kısa bir süre sonra Wanda ile tanıştığını ve aralarında bir aşk olduğunu söylediler. Keita Baldé, takımıyla birlikte kamp için için Dubai'ye gittiğinde Wanda Nara ile kırıştırmak için kamptan kaçıyor''

''Bir otelde birlikte kalıyorlar. Bana söylediklerine göre Wanda ve Icardi barışıyorlardı, hatta Icardi ile İstanbul'a dönmeyi bile düşündü ama bu olay bir şok oldu! Icardi, Wanda'nın banka kartının hareketlerinden her şeyi öğreniyor ve tüm malvarlığını kullanıma kapatıyor!''

Ekli dosyayı görüntüle 189397
Bu nasıl bir kadın yav, tek kişilik motorize birlik gibi. Ulan icardi aklını başına al bundan güzelini 1 günde bulursun.

İkardi'ye helal süt emcüklemiş bir bağyan bulursak başlığı Wanda Eyşan Nara olarak revize edelim.

icardi'nin 2 gol attigini ogrenen wanda, istanbul'a geliyor

Ekli dosyayı görüntüle 190611
bette-midler-danny-devito.gif
get-out.gif
go-leave-me-alone.gif

Ts maçından sonra gelseydin bari

Git kadın takaspor maçı öncesi neden geldin?

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt