Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hay anasını gene ne oldu yaw
Harika bir görüntüsü var sonuçta yengemiz değil artık maşallahGoogle Translate ile Wanda Nara (Instagram paylasimi)
"Artik bosandim, benden de bazi gercekleri duymaniz lazim;
Mauro, ailenin dikkatini çekmem fikrinden hoşlanmıyor. İşe geri dönme isteğimi dile getirdim ve o bundan hoşlanmadı. Günde iki saat antrenman yapıyor, geri kalan zamanlarda evde dinleniyor. Çocuklar konusunda bana yardım edebilir, değil mi? Ama çok az kadinin çalıştığı ve kariyer sahibi kadınların ayrımcılığa uğradığı futbol dünyasında yaşıyor."
Nina Verdelli'nin Wanda Nara ile yaptığı röportajı bugün Vanity Fair'in yeni sayısında gazete bayilerinde bulabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 183037
çocukları adamın başına bırakıp kaçıyor, bi de yardım edebilir diyor. asıl sen adama yardım et, orda burda fink atıyorsun anca.Google Translate ile Wanda Nara (Instagram paylasimi)
"Artik bosandim, benden de bazi gercekleri duymaniz lazim;
Mauro, ailenin dikkatini çekmem fikrinden hoşlanmıyor. İşe geri dönme isteğimi dile getirdim ve o bundan hoşlanmadı. Günde iki saat antrenman yapıyor, geri kalan zamanlarda evde dinleniyor. Çocuklar konusunda bana yardım edebilir, değil mi? Ama çok az kadinin çalıştığı ve kariyer sahibi kadınların ayrımcılığa uğradığı futbol dünyasında yaşıyor."
Nina Verdelli'nin Wanda Nara ile yaptığı röportajı bugün Vanity Fair'in yeni sayısında gazete bayilerinde bulabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 183037
Kısmen haklı tabi nolursa olsun her iki taraf da cocuklara gerekli ilgiyi vermeli lakin bu Wanda , İcardi'nin parası ve şöhreti sayesinde bu imkanlari yakaladı genelde bu tarz kadınlar bunu unutu verir ve önceliği olması gereken şeyleri ikinci plana atmaya başlar. Tabi ki çalışsın iş kursun ama 5 çocuğun varken kocan da profesyonel futbolcuysa full-time iş hayatına odaklanmamali.çocukları adamın başına bırakıp kaçıyor, bi de yardım edebilir diyor. asıl sen adama yardım et, orda burda fink atıyorsun anca.
baya bicak altina yatmis yanliz