- 10 Haziran 2019
- 9.843
- 8.429
- 793
Karı sever GSC şu at suratlıya bile 60 sayfa doldurmuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
avcunun küçük olması bizi hiç alakadar etmiyor. her küçük şeyini buraya yazmak zorunda mısın kardesimdikkati sadece memelerden çekiyor zaten haksız mıyım @Can BÜYÜK
Ben avuç içine sığanları sevdiğimden bu kadını beğenmiyorum
Abi bu bodrumun 20-35 yaş arası kızları nerede ben göremiyorum bu ara?avcunun küçük olması bizi hiç alakadar etmiyor. her küçük şeyini buraya yazmak zorunda mısın kardesim
bu kadın hamile kalacak bu sene icardiden,2 aydır diyoruz
dikkati sadece memelerden çekiyor zaten haksız mıyım @Can BÜYÜK
abi kadın yay burcu,ikiz bile olabilir bebelerYatak odalarına kamera mı koydun Sergen?
icardi hakkında bizler komplo teorileri yapmaya devam ettikçe adamda saplamaya devam ediyor üstadWanda ciddi trip atiyo icardi ye bir yandan da almayayim yan cebime koy diye dolastiriyor herifi. Eğer sponsorluk vs bise değilse Bu adamın götü toplaması zor. Erken yaşta bırakır futbolu verir kendini alkole. Danyal vardı bi tane dedi dersiniz.
Bu karı adamı intihara bile götürür üzgünüm ama gördüğüm net bu şekilde.
GscimbomMobile
kanka şimdi yeme beni ya, nefessiz gidersindikkati sadece memelerden çekiyor zaten haksız mıyım @Can BÜYÜK
wanda olası manit taliplerinin önünü kapatmak istemiyor anlaşılanIcardi paylasimlarini Wanda hanim ile yapiyor , fakat Wanda hanim ayni paylasimlari Icardisiz yapiyor
![]()
![]()
Icardi paylasimlarini Wanda hanim ile yapiyor , fakat Wanda hanim ayni paylasimlari Icardisiz yapiyor
![]()
![]()