wanda nara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avcunun küçük olması bizi hiç alakadar etmiyor. her küçük şeyini buraya yazmak zorunda mısın kardesim
Abi bu bodrumun 20-35 yaş arası kızları nerede ben göremiyorum bu ara?

etraf hep çoluk cocuk doldu.

Gekko ya almadılar lan geçen kız yok yanımda diye. yap bi abilik bizede çevreni kullan kapıda dam sormasınlar

Wanda ciddi trip atiyo icardi ye bir yandan da almayayim yan cebime koy diye dolastiriyor herifi. Eğer sponsorluk vs bise değilse Bu adamın götü toplaması zor. Erken yaşta bırakır futbolu verir kendini alkole. Danyal vardı bi tane dedi dersiniz.

Bu karı adamı intihara bile götürür üzgünüm ama gördüğüm net bu şekilde.

GscimbomMobile

Wanda ciddi trip atiyo icardi ye bir yandan da almayayim yan cebime koy diye dolastiriyor herifi. Eğer sponsorluk vs bise değilse Bu adamın götü toplaması zor. Erken yaşta bırakır futbolu verir kendini alkole. Danyal vardı bi tane dedi dersiniz.

Bu karı adamı intihara bile götürür üzgünüm ama gördüğüm net bu şekilde.

GscimbomMobile
icardi hakkında bizler komplo teorileri yapmaya devam ettikçe adamda saplamaya devam ediyor üstad

Icardi paylasimlarini Wanda hanim ile yapiyor , fakat Wanda hanim ayni paylasimlari Icardisiz yapiyor

Resim

Resim

icardi tam form tutmusken dunya kupasindan dolayi simdi gitti balilerde tail yapiyor 1 ay topa dokunmassa lig basladiginda patatese donucek tekrardan toparlanma surecine girene kadar sezon biticek en cok ondan korkuyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt