- 28 Temmuz 2019
- 46.760
- 47.901
- 3.633
miyelom nedir
Tümör
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
miyelom nedir
bu ne ya
kadın kansermıs dostumşu net acıklamalar için bikaç gun bekleyinde,yine aynı karamsarlık olmasın.kadın aktif instagramda.bişeyler iyi gibi.bi bekleyelim
almanca ceviride 2.test iyiymiş.ben ona güveniyorumkadın kansermıs dostum
forumda tarkan resmi kullanmak yasak sergen tarkan fbli oldugundan mütevellitalmanca ceviride 2.test iyiymiş.ben ona güveniyorum
tarkan takım tutmuyor,alman kanalında kendi acıkladı.hatta bize sempatisi var : )forumda tarkan resmi kullanmak yasak sergen tarkan fbli oldugundan mütevellit
aynı programı ben de izledim hatta @Can BÜYÜK ile birlikte izledim o tercume etti sagolsun tarkan dogma büyüme fbliyim diyortarkan takım tutmuyor,alman kanalında kendi acıkladı.hatta bize sempatisi var : )
Tabi bu karamsar tabloyu Multipl Myelom için yazıyorum, inşallah kolpadır.İnişli çıkışlı bir hastalık, anında götürmez genelde. Hatta birkaç yıl hastalığın alevinin dindiği süreçten de geçilebilir ama ölüm bundan veya bunun nüksü yüzünden olur.
10 yıllık sağkalım oranları çok da yüksek değil.
Icardiye de ailesine de geçmiş olsun demekten başka diyecek söz yok. Böyle bir tanıdan sonra futbola konsantre olmasını beklemiyorum.
her tümor kanser mi oluyor. İyi huylu tümor de var diye biliyorumkadın kansermıs dostum
Muhtemelen mm'den şüphelenildi ve kemik iliği biyopsisi alındı. (Mm için mutlaka yapılan bir tetkik ama sadece mm için yapılan bir tetkik değil) Gazeteci de biyopsi alındığını öğrenip bu yorumu yaptı. Direkt patoloji sonucuna ulaşsa daha net konuşurdu. Belli ki sonuç henüz çıkmadı.Gazeteci nasıl ulaşmış bu bilgiye Arjantinde hasta mahremiyeti yok sanırım
Ali Yiğit lösemi. Tamamen iyileşme oranı yüksek olan bir kanser türü. Wanda için konuşulan hastalık sıkıntılı başka bir tip.Okan hoca’nın oğlunda da benzer durum yok muydu? İyileşir.
Lösemi daha mı iyi yani bu myelomdanAli Yiğit lösemi. Tamamen iyileşme oranı yüksek olan bir kanser türü. Wanda için konuşulan hastalık sıkıntılı başka bir tip.