Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 24.614
- 18.436
- 1.113
Mauro baba koşarak çıktı sahadan sebebi şimdi anlaşıldı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
belkide ama ben evdeki hallerinde sanmıyorum ya. Çocuklarına zırt pırt forma giydirecek halleri yok yaSürekli bizim ürünlerle paylaşım yapmaları, tesadüf değil bir anlaşma gereği olabilir.
Bu bir pazarlama stratejisi gibi duruyor, yoksa o adamın dolapta neler vardır nelerbelkide ama ben evdeki hallerinde sanmıyorum ya. Çocuklarına zırt pırt forma giydirecek halleri yok ya
Uçaktaki GS termosu falan olabilir dediğin gibi.
Açıkçası banada orjinal rahat Nike tshirtleri yağsa sürekli evde bende giyerim(gerçi adama ne markalar mal göndermiştir ayırda)
şu da olabilir - sonuçta alayımız takip ediyoruz adamı - instagram profili olan her GSli de var bu adam. her postu + kaç yüz bin belki milyon Like. madalyonun o yüzüde illaki vardır.Bu bir pazarlama stratejisi gibi duruyor, yoksa o adamın dolapta neler vardır neler
Aidiyet hissedip ben zaten 10 milyon euro alıyorum, bari reklamını yapıyım diyorsa helal olsun ne diyim.
Bu bir pazarlama stratejisi gibi duruyor, yoksa o adamın dolapta neler vardır neler
Aidiyet hissedip ben zaten 10 milyon euro alıyorum, bari reklamını yapıyım diyorsa helal olsun ne diyim.
İşi gücü yok ki spor salonundan çıkmıyolar.Bu zenginler nasıl zayıf kalıyor yav?!
Afiyet olsun Icardi ailesi.
İnanırım elbette Ozan bey ama bunlar ciddi pro insanlar.Ha adam parayı seçmedi bizi seçti dersen haklısın o konuda sadece tahmin yürüttümSen hic sevgiye inanmaz misin Mustafa bey?