wanda nara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sürekli bizim ürünlerle paylaşım yapmaları, tesadüf değil bir anlaşma gereği olabilir.
belkide ama ben evdeki hallerinde sanmıyorum ya. Çocuklarına zırt pırt forma giydirecek halleri yok ya :D

Uçaktaki GS termosu falan olabilir dediğin gibi.

Açıkçası banada orjinal rahat Nike tshirtleri yağsa sürekli evde bende giyerim :D (gerçi adama ne markalar mal göndermiştir ayırda)

belkide ama ben evdeki hallerinde sanmıyorum ya. Çocuklarına zırt pırt forma giydirecek halleri yok ya :D

Uçaktaki GS termosu falan olabilir dediğin gibi.

Açıkçası banada orjinal rahat Nike tshirtleri yağsa sürekli evde bende giyerim :D (gerçi adama ne markalar mal göndermiştir ayırda)
Bu bir pazarlama stratejisi gibi duruyor, yoksa o adamın dolapta neler vardır neler:)

Aidiyet hissedip ben zaten 10 milyon euro alıyorum, bari reklamını yapıyım diyorsa helal olsun ne diyim.

boş zamanlarında hadi bizim tişörtümüzü giy reklam yap dediklerini sanmıyorum.
adam seviyor bizi.
yoksa neler giyer neler :D

Bu bir pazarlama stratejisi gibi duruyor, yoksa o adamın dolapta neler vardır neler:)

Aidiyet hissedip ben zaten 10 milyon euro alıyorum, bari reklamını yapıyım diyorsa helal olsun ne diyim.
şu da olabilir - sonuçta alayımız takip ediyoruz adamı - instagram profili olan her GSli de var bu adam. her postu + kaç yüz bin belki milyon Like. madalyonun o yüzüde illaki vardır.

ama adam en azından ultra sempatik olduğu için batmıyor hiç bir şekilde.

Ya herif Arabistan'ı geçtim şu santrfor piyasasında Avrupa'da bir iki kulüp dışında her yerde oynayabilirdi. Bunları seçmeyip bize gelme sebebi de para falan değil. O yüzden herifin GS'yi çok sevdiğini sinyallemesi gerekmiyor çok belli yani aşırı sevdiği

Mesela Sergio falan bu tişörtle gezse şov yapıyor deriz. Fakat Icardi reisin diğer yaptığı her şey gibi bu da Cimbom sevgisinden

Montaj filmi paylaşmış :)

Yenge bu eşofmanları eminönünden falan mı alıyor üzerinde acayip eğreti duruyor ..
Bi de kırmızı vi eşofmanla istanbulu gezmişti salaş bişey li

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt