wanda nara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ikilinin ilişkisi hep böyle maceralı değil mi zaten ? ilk geldiği zamanlarda wandanın bir apaçi ile aşk yaşadığını falan söylüyorlardı bla bla.

fazladan 2 hafta gezmek için ne şekillere girdin bacım yav

karı Arjantinde icardiden daha ünlü ve daha çok seviliyor. oraya gidince icardiden ayrıldım diyor orada ilgi topluyor. İstanbul'a gidince icardi ile barıştım deyip orada da ilgi topluyor.

buenos aires 17-18 saat sürüyor istanbula. varmıştır herhalde

wanda yenge napar acaba icardi simge'ye msj çaksa "napiyorsun" diye.

maxresdefault.jpg

Umarım icardi bunun gibi olmaz

Yav daha 2 hafta önce wanda ile İcardi Arjantinde röportaj verdiler. Wanda maxi lopez için üzülürdüm, inşallah aşık olur diye dua ederim. İcardi de aptal mısın o şuan çok mutludur, sonuçta bekar derdi filan diye konuştu. Ayrılsalar bile İcardi bunu çok kafaya takacak biri değil bence. Zaten ayrıldıklarına da inanmıyorum. 10 gün öncesinin birlikte fotoları instagram hesabında dururken ne olmuş olabilir yani 3 günde? İlgi o.pusu Wanda'nın her zaman ki halleri işte. Ya ayrılır, ya hasta olur, ya klip çıkarır. Eylül gibi de İcardiye geri döndüm diyip tekrar gündem olur.

Yav daha 2 hafta önce wanda ile İcardi Arjantinde röportaj verdiler. Wanda maxi lopez için üzülürdüm, inşallah aşık olur diye dua ederim. İcardi de aptal mısın o şuan çok mutludur, sonuçta bekar derdi filan diye konuştu. Ayrılsalar bile İcardi bunu çok kafaya takacak biri değil bence. Zaten ayrıldıklarına da inanmıyorum. 10 gün öncesinin birlikte fotoları instagram hesabında dururken ne olmuş olabilir yani 3 günde? İlgi o.pusu Wanda'nın her zaman ki halleri işte. Ya ayrılır, ya hasta olur, ya klip çıkarır. Eylül gibi de İcardiye geri döndüm diyip tekrar gündem olur.
Pembe dizileri ile aşk üçgenleri ile ünlü bir milleti çokta kafaya takmamak lazım ayrıca icardi wandadan ne zaman uzaklaşsa saha içinde daha baskın oynadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt