Samed Çiçek
Parçalı Üye
- 17 Mayıs 2010
- 4.173
- 1.963
- 2.063
Ulan bu karı Dursun’u parmağı üzerinde oynatıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dursun'u sen ben bile parmağınızda oynatırızUlan bu karı Dursun’u parmağı üzerinde oynatıyor
İnsanların özel hayatlarına karışmayalım.icardinin biraz aklı varsa engeller bu karıyı
özel falan yok burası cimbomİnsanların özel hayatlarına karışmayalım.
Uyudun mu da desinwanda yenge napar acaba icardi simge'ye msj çaksa "napiyorsun" diye.
Pembe dizileri ile aşk üçgenleri ile ünlü bir milleti çokta kafaya takmamak lazım ayrıca icardi wandadan ne zaman uzaklaşsa saha içinde daha baskın oynadıYav daha 2 hafta önce wanda ile İcardi Arjantinde röportaj verdiler. Wanda maxi lopez için üzülürdüm, inşallah aşık olur diye dua ederim. İcardi de aptal mısın o şuan çok mutludur, sonuçta bekar derdi filan diye konuştu. Ayrılsalar bile İcardi bunu çok kafaya takacak biri değil bence. Zaten ayrıldıklarına da inanmıyorum. 10 gün öncesinin birlikte fotoları instagram hesabında dururken ne olmuş olabilir yani 3 günde? İlgi o.pusu Wanda'nın her zaman ki halleri işte. Ya ayrılır, ya hasta olur, ya klip çıkarır. Eylül gibi de İcardiye geri döndüm diyip tekrar gündem olur.