kıskanmak kriminal suç sayılabiliyor. tek bir şikayete bakar. bir de insanların birbiri üzerinde hükmü yok. yani karıma şunu yapma bunu yapma diye izin vermiyorum olayı yok. farklı bireyler birbirinin hayatına müdehale etmiyor. bunun için istediğin tipte birini bulmak lazım ki o da var. her türden insan var, eşini paylaşmak istemeyen de var, açık ilişki yaygın olan da var. genel insanların hayatına baktığında ilişkiler normal. herkes böyle değil, ancak gvadlık yaşamak isteyen de yargılanmadığı için özgürce yaşayabiliyor. türkiyede gvatlar bunu gizli gizli yaşadığı için belli olmuyor gibi ama aslına baktığında her şey meydanda olduğu için herkes genişmiş gibi bir algı var ama öyle bir durum yok günlük yaşamda. belki biraz brezilya, brezilyada ilişkiiler daha çok bam bam adios şeklinde. arjantinde daha çok flört şeklinde. bam bam olması için önce bir flört lazım. ayrıca açıklık konusunda da, çıplaklık değil ama açık giyim konusunda türkiye'deki kızları daha açık buluyorum ben, üstelik bunlarda toplum baskı diye bir şey olmamasına rağmen.