wanda nara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İcardi bizden daha az takıyordur 2 gün sonra gider yine yanına takılırlar kadın bence bildiğin eskort icardi de eskort olarak takılıyor karı ile. Gönül bağı falan olduğunu düşünmüyorum artık taş olsan . . şimdiye kadar.
İcardi duygusal bir adammış,bunu gösterdi bize. Biz uzaktan farklı tanıyormuşuz. 3 yıldır ülkede hiç kadınlarla falan takılmadı. Wandaya tutulmuş herif cidden

ülkemizin bu güney amerika ülkeleri gibi geniş olmaması sevindirici

Şaşırmayın olm, bu karı zamanında Icardi'ye nasıl düştüyse ondan da sekip rapçiye öyle düşüyor. Karının huy böyle.

wanda böyle yapıyorsa icardi istediği anda benzer tip videoyu simgeyle verebilir. (inat olsun diye , ciddi değil yani)

saçma bulamaç bir konu ...

Harbiden bu güney amerikalıların bi kısmında enteresan bir genişlik var. Çıplaklık konusunda zaten çok genişler, kıskanma konusunda da bazıları geniş mezhepli. Değişik bir kültür

kıskanmak kriminal suç sayılabiliyor. tek bir şikayete bakar. bir de insanların birbiri üzerinde hükmü yok. yani karıma şunu yapma bunu yapma diye izin vermiyorum olayı yok. farklı bireyler birbirinin hayatına müdehale etmiyor. bunun için istediğin tipte birini bulmak lazım ki o da var. her türden insan var, eşini paylaşmak istemeyen de var, açık ilişki yaygın olan da var. genel insanların hayatına baktığında ilişkiler normal. herkes böyle değil, ancak gvadlık yaşamak isteyen de yargılanmadığı için özgürce yaşayabiliyor. türkiyede gvatlar bunu gizli gizli yaşadığı için belli olmuyor gibi ama aslına baktığında her şey meydanda olduğu için herkes genişmiş gibi bir algı var ama öyle bir durum yok günlük yaşamda. belki biraz brezilya, brezilyada ilişkiiler daha çok bam bam adios şeklinde. arjantinde daha çok flört şeklinde. bam bam olması için önce bir flört lazım. ayrıca açıklık konusunda da, çıplaklık değil ama açık giyim konusunda türkiye'deki kızları daha açık buluyorum ben, üstelik bunlarda toplum baskı diye bir şey olmamasına rağmen.

ilk geldiği zamanlar lösemiyim falan diye duygusallığa oynadı

bu karı tam bir yılan sinsi bir şerefsizdir hiç sevmiyorum bu karıyı. zaten icardi gelir ama bu karı TRye gelmez demiştim TRde yaşamaz böyle kadınlar

ilk geldiklerinde çocuklar ingiliz okuluna kaydedilmişti. muhtemelen bu karı ben çocukları TRde yaşamak ve çocukları okutmak istemiyorum diyince anlaşmazlık oldu karı aldı çocukları gitti arjantine. Arjantin sanki çok iyi eğitimde. Alıp avrupada yaşasa bişey demiyecem

Son düzenleme:
Para icardi de olduğu sürece hiç sorun yok ,wandanin yaptığı şey sadece magazin malzemesi olmak ,icardi kovsa bile gitmez guney amerika için doğal bunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt