wanda nara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İcardi duygusal bir adammış,bunu gösterdi bize. Biz uzaktan farklı tanıyormuşuz. 3 yıldır ülkede hiç kadınlarla falan takılmadı. Wandaya tutulmuş herif cidden
Bizim icardi kız tavlamayı bilmiyor, çekingen herhalde. Wanda icardiyi tavlamış zaten o dönemlerde
Yav Adnan güldürme :D Wanda Nara'ya saplantılı 1 şekilde aşık ama İcardi'nin gece piyasasını bildiğini herkes biliyo :D Arjantin - Fransa ve İtalyada'ki sevgililerine daha gitmedim :D

Wanda istediğiyle öpüşürken icardi aile babasını oynayıp hiç birşey yapamıyor. evde kızlarına yemek yapıp yediriyor. wanda 3 ay sonra geri dönüp pişmanım diyecek, icardi ise durrr dur otur iki dk fırında havuçlu tarçınlı kek vardı getireyim öyle konuşalım deyip barışacaklar.

icardinin zihniyetini yeni yeni anlamaya başladım.. kadın dediğin biraz erkek kokmalıı wanda ise ne zaman kadınsı kokmaya başlıyor o zaman yol veriyor..

Tepki verirken ölçülü olalım yarın yine barışırlar ortada biz kalırız. Hem Wanda olmasa İcardi mümkün değil buraya gelmezdi.

Bugün ekşide okudum bu karı 2050 yılına kadar icardinin tüm varlıklarını üzerine geçirmiş, tabi bunu yapan bizim icardi şabanıyımış ayrıca icardinin buna kul köle olma sebebinin altında bu mecburiyetin yattığı da söyleniyor yalan doğru bilmiyorum yabancı bir kaynak Paylaşmışlardı. Aslı astarı ne acaba. İcardi nasıl böyle bir tufaya düşmüş bize gelen yabancı oyuncularda hiç akıl yok herhalde aynı şeyi eboue de yaşamıştı

Ekşi'de yazıyorlarsa kesin doğrudur

Bugün ekşide okudum bu karı 2050 yılına kadar icardinin tüm varlıklarını üzerine geçirmiş, tabi bunu yapan bizim icardi şabanıyımış ayrıca icardinin buna kul köle olma sebebinin altında bu mecburiyetin yattığı da söyleniyor yalan doğru bilmiyorum yabancı bir kaynak Paylaşmışlardı. Aslı astarı ne acaba. İcardi nasıl böyle bir tufaya düşmüş bize gelen yabancı oyuncularda hiç akıl yok herhalde aynı şeyi eboue de yaşamıştı
O eski bilgi. Suan kendi parasi kendi kontrolu altinda.

Bu kadın yüzünden performansı düşecek. İcardi aklını başına devşir sana çok daha iyiler yakışır.😂

Doğru bilgi bu yüzden Galatasarayımiza geldi cunku bizdeki maasının 1 milyon eurosunu elden aliyor ve konaklama ile ucak hakki falanda onun yaşantisini devam ettirmesine yetiyor.

Tekir evlat edinmesi de maddi darbogaz ama wanda tabi mal varliginin hepsine sahip olmasinin yaninda velayetini almis bir cocuk gibi icardiye bakmakla mükellef yani kazancin bir miktarini kendisine mecburen veriyor

Bağlayan muhtemelen aşk değil de çocuklar. İyi bir eş mi bilemem ama videolardan anlaşıldığı kadarıyla iyi bir baba adam.

Wanda karısını sosyal medyadan taciz etme meselesi de dangalaklık. Had hudut bilmek lazım

Simge'nin 43 yaşında, Wanda'nın 37 Yaşında, Icardi'nin 31 yaşında olduğunun farkındayız değil mi?

İstediğin kadar at nara,
Kışın zam gelir nara,
Opulukla yengelik arasındasın yine,
Aklına başına al Wanda Nara..

Ya abi icardinin cidden tek eşli falan olduğunu mu sanıyorsunuz
Arada Fenere Bjkye çaktığını biliyoruz ama bir aşk yok.

Şaka bir yana ben bu adamın başka karıya çaktığını düşünmüyorum ya malca bir aşkı var Wanda’ya.

Karının da makyajsız hali, İzmir Kordon’da bakla falı bakan 55 yaşında şopar karıların kopyası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt