- 1 Mayıs 2018
- 52.962
- 43.359
- 3.298
Konudan cikalim, sabahtan beri konuyu yukarida tutuyorsunuz.
konuyu cope at admir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konudan cikalim, sabahtan beri konuyu yukarida tutuyorsunuz.
İcardi duygusal bir adammış,bunu gösterdi bize. Biz uzaktan farklı tanıyormuşuz. 3 yıldır ülkede hiç kadınlarla falan takılmadı. Wandaya tutulmuş herif cidden
Yav Adnan güldürmeBizim icardi kız tavlamayı bilmiyor, çekingen herhalde. Wanda icardiyi tavlamış zaten o dönemlerde
Yav Adnan güldürmeWanda Nara'ya saplantılı 1 şekilde aşık ama İcardi'nin gece piyasasını bildiğini herkes biliyo
Arjantin - Fransa ve İtalyada'ki sevgililerine daha gitmedim
Yav Adnan güldürmeWanda Nara'ya saplantılı 1 şekilde aşık ama İcardi'nin gece piyasasını bildiğini herkes biliyo
Arjantin - Fransa ve İtalyada'ki sevgililerine daha gitmedim
O eski bilgi. Suan kendi parasi kendi kontrolu altinda.Bugün ekşide okudum bu karı 2050 yılına kadar icardinin tüm varlıklarını üzerine geçirmiş, tabi bunu yapan bizim icardi şabanıyımış ayrıca icardinin buna kul köle olma sebebinin altında bu mecburiyetin yattığı da söyleniyor yalan doğru bilmiyorum yabancı bir kaynak Paylaşmışlardı. Aslı astarı ne acaba. İcardi nasıl böyle bir tufaya düşmüş bize gelen yabancı oyuncularda hiç akıl yok herhalde aynı şeyi eboue de yaşamıştı
Doğru bilgi bu yüzden Galatasarayımiza geldi cunku bizdeki maasının 1 milyon eurosunu elden aliyor ve konaklama ile ucak hakki falanda onun yaşantisini devam ettirmesine yetiyor.Bugün ekşide okudum bu karı 2050 yılına kadar icardinin tüm varlıklarını üzerine geçirmiş, tabi bunu yapan bizim icardi şabanıyımış ayrıca icardinin buna kul köle olma sebebinin altında bu mecburiyetin yattığı da söyleniyor yalan doğru bilmiyorum yabancı bir kaynak Paylaşmışlardı. Aslı astarı ne acaba. İcardi nasıl böyle bir tufaya düşmüş bize gelen yabancı oyuncularda hiç akıl yok herhalde aynı şeyi eboue de yaşamıştı
Arada Fenere Bjkye çaktığını biliyoruz ama bir aşk yok.Ya abi icardinin cidden tek eşli falan olduğunu mu sanıyorsunuz