- 23 Aralık 2008
- 59.954
- 57.470
- 4.858
Allahın emriyle diyordun??yenge diyordunuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allahın emriyle diyordun??yenge diyordunuz
beni diğer abaza sapık üyelerle karıştırma dostumAllahın emriyle diyordun??
Pardon reis o sen değil @kolpa kemaldibeni diğer abaza sapık üyelerle karıştırma dostum
kadın icardiden ünlü hacıBu kadın pr ve ilgi için yapmayacağı iş yok. ıcardi bu kadına saplantılı şekilde aşık oldu diye de gündeme geliyor ülkemizde. konusunu kapatın gitsin bu kadının, bizine ne yaptığından artık.
İyi de abi bizim ülkede konuşulmasının sebebi ıcardi. ıcardi yolu verse adı bile geçmez bu ülkede.kadın icardiden ünlü hacı
Hiç sanmıyorum dediklerinin doğru olduğunu. Bu adam basbaya büyü yapılmış gibi tutulmuş kadına. Başkalarına saplama derdi olsa çoktan tekmeyi vurmuştu. Boşanmak günümüzde zenginlerin milli sporu artık, istese çocuklar falan sorun olmazBen icardinin çok wanda saplantısı olduğunu düşünmüyorum zaten İcardi muhtemelen birilerine sapladı geçen bu kevaşenin mesajının altında buna benzer bir ima yatıyordu.
Ayrıca saplamayacak da ne yapacak yav 40 yaşına geldin herif 31 yaşında dalyan gibi delikanlı daha genç herifin içi kaynıyor. Önünde en az 15 senelik sert saplamalık hayat var adamın.
Olay tamamen iyi aile babası olmakta yatıyor. Çocuklarının üzülmemesi için çabalıyor ha birde ne olursa olsun küçük çocukların velayeti mevzusu var o nedenle iyi adam takılıyor.
Muhtemelen bunu tongaya getirecek alacak veletlerini. Bu da o saatten sonra hangi kucakta gezerse gezsin.
BÜYÜ yapmışlardır İlkerimNet zorunluluk var kimse bana bu cingeneye icardi'nin doğanın doğal akışına uygun bir şekilde aşık olduğunu kanıtlayamaz. Mümkünatı yok bunun, kadın hem güzel değil hem alımlı değil hiç bir aurası yok bildiğin çingene bomboş birisi. Bu işin içinde bir zorunululuk olduğu çok kesin. İcardi bildiğin esaret altında tutuluyor olabilir mal varlıkları olayı olması büyük ihtimal
En iyi olduğumuz konuda bu sorunu çözemiyorsak yazık bu kulübe. Derin galatasaray'ın içerisinde dünyaca ünlü majisyenler olmalı, acil el atılmalı.BÜYÜ yapmışlardır İlkerim
Vallahi rahip değil bu adam da karı 3. sezon olacak hastalık ayağına geldi 6 ay yaşadı burda gitti. 1.5 sene zikir çekmedi bu herif heraldeHiç sanmıyorum dediklerinin doğru olduğunu. Bu adam basbaya büyü yapılmış gibi tutulmuş kadına. Başkalarına saplama derdi olsa çoktan tekmeyi vurmuştu. Boşanmak günümüzde zenginlerin milli sporu artık, istese çocuklar falan sorun olmaz