Waris Majeed Rekor Bonservisle Trabzonspor'da

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
FC Spartak Moskow takımının profesyonel oyuncusu Waris Majeed'in, kulübümüze transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır.

Anlaşmaya göre FC Spartak Moskow'a sözleşme fesih bedeli olarak 6.000.000.-EUR ödenecektir.

4 (Dört) futbol sezonu için anlaşmaya varılan Waris Majeed'e;

2014-15 futbol sezonu için 950.000.-EUR garanti ücret ve 10.000.-EUR maçbaşı

2015-16 futbol sezonu için 950.000.-EUR garanti ücret ve 10.000.-EUR maçbaşı

2016-17 futbol sezonu için 950.000.-EUR garanti ücret ve 10.000.-EUR maçbaşı

2017-18 futbol sezonu için 950.000.-EUR garanti ücret ve 10.000.-EUR maçbaşı ödenecektir.

Stadı yaparken gömü mü buldu bunlar. Ya da Yüksek Sadakat Ödülü?

batacak bunlar

la o kadar edermi bu nasıl transfer böyle ts'nin çapı ne ki

Valla video izleyip yorum yapmak ne kadar doğru bilemiyorum, ama öyle ahım şahım bir futbolcuya benzemiyor.

Bjkyle trabzona bir yerlerden para gelmiş belli ki.

Forvet almışlar yine napacaklar bu kadar forveti Cardozo varken hele.

Dedim iste bu adam Doumbia'nin genc versiyonu. ha bu arada Trabzon yardim aliyor dedim, kimse inanmadi bana, bu adamlarda para var artik iste. 30 Milyon falan harcamislar. Waris harika transfer, kizkandim.

parasında falan değilim bukadar adam nerede oynayacak ya ts lilerden çok ben düşünüyoırum amaç ne arkadaş kara paramı aklıyorsunuz ne yapıyorsunuz

harbi dert oldu

Ali Ece: "Trabzonspor, Majeed Waris'i alarak; çok iyi bir iş yaptı. En az aldığı fiyata satabileceği bir adam."

Tapa

Iyi begenirsek aliriz seneye, hayirli olsun.

Fifa'da ultimate teamdeki forvetim buydu, tek artısı acayip hızlı olması, kalanı hakkında bi fikrim yok.

Bari bu sene fenere koysalar.

Hacı yerli statüsünde oynatmak için sünnet ettirebilir bunları, ya tutarsa diye..

Geri
Üst Alt