Waris Majeed Rekor Bonservisle Trabzonspor'da

Spartak Moskova, 2013'de Hacken'den 2,9 milyon €' ya transfer etmiş oyuncuyu. Kar ettikleri nadir oyunculardandır sanırım.

eğer bu oyuncuyu doğru kullanırsa lige damga vurur geçen yıl valenciennes gibi küme düşmeye aday takımda 16 maçta 9 gol 5 asist yaptı hemde fransa liginde yaşı 22 trabzon iyi transfer yaptı cardozo daha çok ceza sahası golcüsü bu oyuncu gyanın genç hali güçsüz gibi gözüken ama kolay yıkılmaz eğer iyi kullanılırsa 15-20milyona satarlar.

Herşey iyi güzel de bu yabancı sınırı varken 3 tane yabancı forvet aşırı mantıksız değil mi?

Arkadaşlar +3 hala anlayamamışlar oyunda yabancıların da yedeği olacak mecburen yoksa butun sistemi değiştirmek zorunda kalacaksın oyun içinde. En iyi örnek webo değişiklikleri bizde de muhtemel bruma/pandev sneijder/cemali yine melo/cemali değişiklikleri olacak asıl sorun fenerde çünkü klübe de sadece webo ve alper var gerisi leş oglu leş... Bu sene şampiyon olacaksak yedeklerle oluruz bence Trabzon da doğru yolda sadece takımın oturması için zaman lazım

Başkanları mafya olunca karapara aklanması gayet normal. Yıldırım demirören de türkiyenin en büyük gömücülerinden. Beşiktaşı yıllarca kullandı,sıra bu adamda

Henrique kazmasını o paralara satabilmek bizimkilere ders olsun.

I am the one who knocks!

oswald idman yurdunda karim saeed ile muthis bir ikiliydi super topcu

Webo, Emenike, Söw ?

Bence önemlisi kullanabilmektir.

Sınır varken bana göre saçma bir karar aldılar.

Cardozo ve Waris + Emre Güral + Deniz Yılmaz rotasyonu ile idare edip sakatlık durumunda ise çift forvetten tek forvete dönüş yapabilirlerdi.

3 Yabancı forvet yerine bir tane kaliteli yabancı orta saha alternatifi almaları bence onlar için daha iyi olurdu.

Webo,Emenike,Söw rakiplerin Karabük maçında ki gibi ikramları olmadığı sürece bana göre o da mantıksız.

trabzon kendinden beklenmeyecek düzeyde iyi bir transfer yaptı waris potansiyel olarak çok çok üst düzeyde ! bir çok kişi bir kaç maç sonra yönetime sövüp neden biz bu adamları almıyoruz diyecek bundan 3 sezon önce yönetime bu ve sigudorssonu önermiştim takipteyiz demiştiler sonra moskovaya gitti

6 milyon edermi bilmem ama sanırım kara para akliyorlar bu ne lan boyle :))

AY ile YD yıllarca kara para akladı. Hacı başgan transfer yapmaya başlayınca parayı nereden buldular olmuş

10416608_579201542184346_1495178596140515122_n.jpg

Sırf dışkı atmak için TS nin direktörü şöyle, cardozo yaşlı vs gibi yorumlar var.

Bu adamlar müttefik değil ama sonuçta şikeci grubundan değiller. Yani övmeye gerek te yok ama bu sene iyi transferler yaptılar ve Halilhodziç gerçekçi bir td. Yani "elimizdekilerle şampiyon oluruz" zart zurt demedi.

Oyuncu seneye 10 m euroya tekrar gidebilir yaşı 22. Dışkı atmaya gerek yok...

Sınır varken bana göre saçma bir karar aldılar.

Cardozo ve Waris + Emre Güral + Deniz Yılmaz rotasyonu ile idare edip sakatlık durumunda ise çift forvetten tek forvete dönüş yapabilirlerdi.

3 Yabancı forvet yerine bir tane kaliteli yabancı orta saha alternatifi almaları bence onlar için daha iyi olurdu.

Webo,Emenike,Söw rakiplerin Karabük maçında ki gibi ikramları olmadığı sürece bana göre o da mantıksız.

Hakli olabilirsin ne bileyim. Roma´ya giden bir cok yol var, artik gerisi Vahid´in görevi. Halen zirlarsa bukadar transferden sonra, ozaman kendi bilir.

Paranın kaynağı belli oldu arkadaşlar.

Trabzonlu bi arkadaşıma sordum.

Cardozo'dan bu topçuya kadar,alayını Reza Zarrab almış Trabzona.

Geri
Üst Alt