Waris Majeed Rekor Bonservisle Trabzonspor'da

şikeyi kapatsınlar diye devlet trabzona para yardımı yapar diye düşünüyordum yeniden yargılama sonrası acaba dediğim doğru mu çıktı

Reza Trabzon sempatizanıymış.

TS başkanı her mitingte başbakana yanaşmış.

Rezayla bağlamışlar olayı.

Cardozo'nun bu topçunun ve diğerlerinin tüm bonservis ücretlerini reza ödemiş.

Kesin bilgidir.

Transferde son zamanlarda saçmaladılar bence bu transfer iyi olabilir belki ama 4-5 oyuncu alacağına 1-2 çok kaliteli alırsın hadi bu adamlar tutmazsa nasıl gönderilecek?Trabzonspor un Avrupada başarılı olmasını istiyorum ülke puanı açısından şike kardeşliği yapanlar değil Trabzon getirsin Avrupa da puanları.

Bu kadar transferin altında bir bit yeniği olduğu zaten belliydi. Trabzon bir sezonda bu kadar bonservis ücreti ödeyecek çapa sahip değil. Demek ki yeniden yargılama kararı sonrası bu oyuncular sus payı olarak resmen hediye edildi. Şike konusunda son dönemdeki suskunluklarının nedenini böylece anlamış olduk. Hacıosman "biz şikeciler gibi değiliz, biz şerefliyiz namusluyuz" ayaklarına falan yatıyor ama en azılı rüşvetçilerden rüşvet alıyor. Bilsin ki o şikecilerden daha şerefli daha onurlu değil...

Trabzonu TR'de ve UEFA'da desteklerim diyordum ama artık sanmıyorum.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=w5MzCvkEA14[/media]

Öyle böyle Vahid hoca Trabzospor'u yeniden insa etti

1095453_Trabzonspor.jpg

Defans yeni, Forvet yeni, Orta sahanin yarisi yeni. Takim uyumunu ne zamana oturtacaklar merak ediyorum, ama eger erken tutarsa o zaman bize sampiyonluk yolunda ciddi rakip olabilirler.

Adamlar 6 milyona almışlar ama yinede yıllık verdikleri 1 milyonu geçmemiş.

Biz Tarık vasatina bile yıllık nerdeyse 2milyon veriyoruz.

Trabzon'un aldığı her oyuncu bizi ilgilendirir :D

Bakalım nasıl çıkacak iyiyse bakarız bir hal çaresine :D

bakarsak olcan adınla aynı para hemen hemen. izlediğim videolara göre bu adam baya baya etkili. 6 eder gibime geliyor. birde trabzonsporda avrpa maçlarında kendini gösterirse. bak o zaman bonservis fiyatına

Geri
Üst Alt