- 14 Haziran 2009
- 29.802
- 14.843
- 2.868
Trtci bir kişi en asil duyguların insanıdır.bir baska trtci unal bey de denizli hocayi nasil isteyip alamadigini acik yureklilike paylasmisti
İyi forumlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Trtci bir kişi en asil duyguların insanıdır.bir baska trtci unal bey de denizli hocayi nasil isteyip alamadigini acik yureklilike paylasmisti
Bu durumda sen de Sneijderci olmalisin artik.ley:
Ben onu bilmem, o senin bilecegin bir sey.Benim Sneijder'le bir sorunum yok ki zaten,müritleriyle var.
Ben onu bilmem, o senin bilecegin bir sey.
Mustafa hocayi cok seviyorsun, bu yüzden Sneijderci olma vaktin geldi bence![]()
Tamam kendiyle bir sorunum yok zaten.
Üyelik kaydi olarak herhalde degil mi sayin renktasim? :asd22:tamam h.o. o vakit ilk iş olarak şu konuya girip bu top tepici ile ilgili eleştiri ve hakaretlerde bulunmalısın.:38573:
Üyelik kaydi olarak herhalde degil mi sayin renktasim? :asd22:
tamam h.o. o vakit ilk iş olarak şu konuya girip bu top tepici ile ilgili eleştiri ve hakaretlerde bulunmalısın.:38573:
reis benide kurtar bu bataktan. gittiğin ortamların linkini özelden atarsan memnun olurumBu forumda takılmayı neden bıraktığımı tekrardan hatırlattığınız için teşekkürler. Neyse ki bu forumdan çıkıp başka ortamlara girince Muslera'nın, Sneijder'in, Melo'nun değerinin fazlasıyla verildiğini görebiliyorum. Leş ortamınızla mutluluklar.