Wesley Sneijder: ''Birileri gelecek planlarımı yıktı''

Ben izledim roportaji.Dursun'u dalgaya alarak olumsuz anlamda,Denizli'yi ise ciddi olarak dusunerek soyledi.

Olabilir abi denizli diyebilir ne var ki? Mancini dese bir çoğumuz daha mutlu olacaktık galiba :DD

Denizli dönemi unutulmayacak derecede saçma sapanlıklar içerdiği için demiştir diyecektim ama pek kıymetli kardeşim uğur iz aksini söylüyor, faka basacağını sanmam. Bu sebeple e yazık ki sevgili wesley kafayı yemiş demek durumundayım.

kendini buloya hazirlamak adina denizli donemini aklinda yad ediyor olabilir

Yahu adam gitti, defter kapandi.
Isterse alt yapi hocasinin ismini versin, bize ne.
Bizim su an derdimiz basimizdan askin zaten.
Orta saha kadrosunu gördükce kendimi kesesim geliyor, Fernando iyi bir performans ile dönsün diye etmedigim dua kalmadi.

Guzel aciklamalar yapmis fakat kafama takilan birseyler var

Nice te koc farkli bir sistemle oynadigi icin bana yer yoktu bende ayrilmak zorunda kaldim diyor ama bizimle ilgili birileri gelecek planlarimi yikti demis

Nasil ki Nice hocasi kendisini kadroda düsünmemis Galatasaray'in hocasi da kendisini kadroda görmek istemeyebilir futbolun icinde bu var

Bu forumda takılmayı neden bıraktığımı tekrardan hatırlattığınız için teşekkürler. Neyse ki bu forumdan çıkıp başka ortamlara girince Muslera'nın, Sneijder'in, Melo'nun değerinin fazlasıyla verildiğini görebiliyorum. Leş ortamınızla mutluluklar.

Kime yazsam bilemedim o kadar kişi var, o yüzden ortaya bırakıyorum üstüne alınanlar kendilerini bilir zaten.

e4476829f3ad7e25133143f35e036326.jpg

sent via GSC

Bu forumda takılmayı neden bıraktığımı tekrardan hatırlattığınız için teşekkürler. Neyse ki bu forumdan çıkıp başka ortamlara girince Muslera'nın, Sneijder'in, Melo'nun değerinin fazlasıyla verildiğini görebiliyorum. Leş ortamınızla mutluluklar.
reis benide kurtar bu bataktan. gittiğin ortamların linkini özelden atarsan memnun olurum

Geri
Üst Alt