- 1 Temmuz 2010
- 19.924
- 6.632
- 1.823
Belhanda yerine takımda Wesley'i görmeyi çok isterdim.
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kötü van persie ye bile ülkesinden talip çıktı kendisine çıkmadı şapkasını önüne koysun düşünsün planı olsa ülkesine giderdi katara gitmezdi

Dursun başkana yaptığı büyük hizmetten dolayı tsk etmeliyiz en büyük hata sözleşme yenilemekti bu adamlaBeklediğim bir başlıktı teşekkürler; izleyememiştim.
Şurası çok güzel olmuş.
-Unutamadığın Başkan
-Dursun Özbek. Onu hiç unutmayacağım.
Dursun başkana yaptığı büyük hizmetten dolayı tsk etmeliyiz en büyük hata sözleşme yenilemekti bu adamla
Bu Alemin Tek Kralı
Bende seni severim zaten kötü birisin diyen olmadi hayatımda banaErcan severim seni. İyi bir insan olduğun kanaatindeyim.
Ancak ne demişti Bob Marley Faruk: Çok göze batıyorsun; yapma / Bunu senin için şöyle revize ediyorum: İnsanların bam teline çok basıyorsun; basma![]()
![]()
Bende seni severim zaten kötü birisin diyen olmadi hayatımda bana
Lakin Galatasaray ı kim aşağılayıp küçük görüyorsa onun kanını icesim geliyor
Hem parasını ye hem hor gör klubu
Isterse bin tane gol atsin umrumda değil para karşılığı atiyor bunlari
Bu Alemin Tek Kralı
2016 hazıran ayı sneijder röportajıPardon nereyi kaçırdım? Kim Galatasaray'ı kötülüyor?
2016 hazıran ayı sneijder röportajı
Bu Alemin Tek Kralı
Futbolcu böyle işlere girdiği dünyada nerde görülmüş yönetimi transferleri işleyişi sorgulamak bu konuda basına özellikle Galatasaray düşmanlığı aleni belli olan fanatık e konuşmakHatırlıyor gibiyim o söyleşiyi. Dursun hakkında bayağı konuşmuştu. Haksız mıydı? Tarih haklı çıkardı onu. Ercan rica ediyorum Dursun Özbek başkanımız öyle konuşamaz gibi laflar etme. Dursun Özbek vizyonsuzluğu ve başarısızlığıyla asla saygı gösterilmemesi gereken bir isim. Takımı öyle saçma sapan yönetirsen çıkar biri de böyle konuşur. Adam cv siyle tüm takımı cebinde sallar. Müsaade et de biraz ego olsun. Bunu herkes yapıyor. Tek kariyeri Fenerbahçe olan Alex neler yapıyordu neler takımda.