Wesley Sneijder, Türkiye Kupası Finalinde Forma Giyemeyebilir!

beyler alinti yapip huzur kacirmayin , ben ayni fikirde oldugum bir kisiden alinti yaptim ,dusuncem budur, mahalle baskisi ile de degistirecek degilim , sneijder benim gorusume gore bu sezon el freni , baskasi baska dusunuyorsa o da insallah sorun cozulur oynar der

ben ondan alinti yapip da sizin gibi ajite edici mesajlar yazmam . herkesin dusuncesi kendine .

İlgi alanın olan su topunu takip edersen daha uygun olur.

beyler alinti yapip huzur kacirmayin , ben ayni fikirde oldugum bir kisiden alinti yaptim ,dusuncem budur, mahalle baskisi ile de degistirecek degilim , sneijder benim gorusume gore bu sezon el freni , baskasi baska dusunuyorsa o da insallah sorun cozulur oynar der

ben ondan alinti yapip da sizin gibi ajite edici mesajlar yazmam . herkesin dusuncesi kendine .

neyin el freni? el arabasinin mi?

Selçuk el freni değilde Sneıjder mi el freni ? kuş oldugunu bu kadar belli etme..

Adminler sizi göreve davet edıyorum.. bunu alın burdan

neyi nerede hangi oranda takip edecegim beni ilgilendirir . yorumumun icerigi sizinkiyle ortusmuyorsa kaale almayin

Bırak bu ayakları sneijder kötü berbat diye algı yaratıp satılması için ortam hazırlıyorsun bu takımda en az 6 7 mevki ptt kalitesindeyken ona bişey demezsin sneijder kötü , podolski kötü diyip duruyorsun.

Selçuk el freni değilde Sneıjder mi el freni ? kuş oldugunu bu kadar belli etme..

Adminler sizi göreve davet edıyorum.. bunu alın burdan

baslikta selcuk var mi ? selcuk iyi filan mi dedim .. bana fenerli damgasi yapistiramazsin , senin demenle olmuyor o isler , baska baslikta da karga vs dendi

birakin da insanlar ozgurce tartissin ,tuttugum takimla ilgili ne gibi bir ispat vermemi istiyorsun

Bırak bu ayakları sneijder kötü berbat diye algı yaratıp satılması için ortam hazırlıyorsun bu takımda en az 6 7 mevki ptt kalitesindeyken ona bişey demezsin sneijder kötü , podolski kötü diyip duruyorsun.

valla ortam filan hazirlamiyorum ,ben kongre uyesiyim ,bazi genc yoneticiler benim bizzati senelerdir arkadasim , gizli filan degil acik acik soyluyorum varsa talibi satin diye 1 senedir , kimseden bir sey gizledigim yok

ayrica diger evlat ve vasat sevicilerin favori elemanlari olanlar icin de dusuncem sneijderdan farkli degil ..

Kuslar toplanmis burada Wesley Sneijder'i elestiriyorlar. Tek basina bir adamin mac almasini dusunen kisiler IQ seviyesi yerlerde olan kisilerdir. Etrafindaki oyunculara bir bakip oyle elestirilerinizi yapin.

baslikta selcuk var mi ? selcuk iyi filan mi dedim .. bana fenerli damgasi yapistiramazsin , senin demenle olmuyor o isler , baska baslikta da karga vs dendi

birakin da insanlar ozgurce tartissin ,tuttugum takimla ilgili ne gibi bir ispat vermemi istiyorsun

yav neyin ispatını yapıyorsun sen ? Takımda oynayacak oyuncu kalmamış, Sneıjder oynamayacak deniliyor, sen güzel haber dıyorsun.. senin bu yazdıgını sadece kuşlar yazar..

Birazdan şutlarlar seni merak etme..

valla ortam filan hazirlamiyorum ,ben kongre uyesiyim ,bazi genc yoneticiler benim bizzati senelerdir arkadasim , gizli filan degil acik acik soyluyorum varsa talibi satin diye 1 senedir , kimseden bir sey gizledigim yok

ayrica diger evlat ve vasat sevicilerin favori elemanlari olanlar icin de dusuncem sneijderdan farkli degil ..

Üye numaran kaç?

Kuslar toplanmis burada Wesley Sneijder'i elestiriyorlar. Tek basina bir adamin mac almasini dusunen kisiler IQ seviyesi yerlerde olan kisilerdir. Etrafindaki oyunculara bir bakip oyle elestirilerinizi yapin.

zaten etrafindaki adamlar boyle oldugu icin bunu diyoruz , bizim ne sneijderin etrafini ona uyacak adamlarla donatacak paramiz var , ne de bu takimla hic bir sey yapamayacak (mesajinda dedigin gibi) sneijdere 5 milyon euro senelik odeyecek paramiz var

olani da harika yonetimimiz 6 ay sonra bedava olacak , simdi ise cok ceza alsa da oynamasa dedigimiz donk gibilere savurdugu icin artik o para da yok

Sinan bilgin kaliteli bir kuş.

arkadaslar saygi cercevesinde sey yapalim

Takımda Oynayacak oyuncu kalmamış, Sneıjder oynamayacak deniliyor. Adam ''Güzel haber'' diyor..

kuş değilde nedir ?

zaten etrafindaki adamlar boyle oldugu icin bunu diyoruz , bizim ne sneijderin etrafini ona uyacak adamlarla donatacak paramiz var , ne de bu takimla hic bir sey yapamayacak (mesajinda dedigin gibi) sneijdere 5 milyon euro senelik odeyecek paramiz var

olani da harika yonetimimiz 6 ay sonra bedava olacak , simdi ise cok ceza alsa da oynamasa dedigimiz donk gibilere savurdugu icin artik o para da yok

Sneijdere 4 milyon euro verince batırıyoruzda oynatmadığımız hamite 3 milyon euro verince bişey olmuyo mu öyle mi diyorsun sneijder , muslera ve podolski yani bu yıl küme düşmemesi sağlayan 3 lü hariç ödediğimiz maaş 30 milyon euro üstü eğer gerçekten bişeyler yapılma amaçlanıyosa önce onlardan başlanır hiç bir işe yaramayan kan emiciler satılır ha onları satmadan sneijder satılsın demen tursun gibi banane sportif başarıdan biz evlat bakıcıyız demekten öte değil.

Tamam kontrol ettim sayın M. Sinan Bilgin .

Yalanim yok , ben arenada mac izlerken gol sevincim kendimi tutamayip dogu tribunun icine dogru kosmaktir , oradaki mini storedakiler de manyak mi bu diye bakarlar hep hatta, git tribunde zipla gibisinden...

Gecen sezon beni 3 kere kosturmus adamdir sneijder , ondan evvel ordu macinda , hele juventus macinda .. say say bitmez .. ama o zaman nasil iyiydiyse , simdi de rezalet .. ayni yorumu drogba icin de yapmistim ..

o da geldi , takimi aldi goturdu sampiyon yapti 2013 te ,ama manciniyle , ozellikle de ikinci devre yatti .. lincoln de de aynisi oldu

suanda sneijder bu sezon kazandigi para karsiliginda bireysel olarak da hic bir sey vermedi , ya da veremedi .. ama vermediyse de veremediyse de sonuc ayni, bosa gitti onca para ,ben boyle dusunuyorum

bak poldi de cok etkisiz cogu macta ama adamin bir ozelligi var, vurdu mu atiyor .. sneijder vurmuyor bile , adamin ne sutu kaldi ne pasi .. tamam takim kotu eyvallah ama insanin bu olcude yatirim yaptigi birinden ekstralar beklemek hakki (gecen seneki fb maci misali) ..

Geri
Üst Alt