Tamam kontrol ettim sayın M. Sinan Bilgin .
Yalanim yok , ben arenada mac izlerken gol sevincim kendimi tutamayip dogu tribunun icine dogru kosmaktir , oradaki mini storedakiler de manyak mi bu diye bakarlar hep hatta, git tribunde zipla gibisinden...
Gecen sezon beni 3 kere kosturmus adamdir sneijder , ondan evvel ordu macinda , hele juventus macinda .. say say bitmez .. ama o zaman nasil iyiydiyse , simdi de rezalet .. ayni yorumu drogba icin de yapmistim ..
o da geldi , takimi aldi goturdu sampiyon yapti 2013 te ,ama manciniyle , ozellikle de ikinci devre yatti .. lincoln de de aynisi oldu
suanda sneijder bu sezon kazandigi para karsiliginda bireysel olarak da hic bir sey vermedi , ya da veremedi .. ama vermediyse de veremediyse de sonuc ayni, bosa gitti onca para ,ben boyle dusunuyorum
bak poldi de cok etkisiz cogu macta ama adamin bir ozelligi var, vurdu mu atiyor .. sneijder vurmuyor bile , adamin ne sutu kaldi ne pasi .. tamam takim kotu eyvallah ama insanin bu olcude yatirim yaptigi birinden ekstralar beklemek hakki (gecen seneki fb maci misali) ..