Sinan Bilgin
Cezalı
- 30 Aralık 2010
- 25.370
- 5.061
- 578
takim 10. iken sneijder derdine dusmeniz cok tatsiz
tipki muslera derdine dusmeniz gibi
hayri muslera ve poldi durumu biraz farkli .. poldi oynatildigi yer itibariyle zaten antrenor gazabina ugrayan bir adam , senelerini soldan yardirmayla gecirmis adami ileride tek forvet oynatiyoruz .. adam bazi maclarda ruh gibi ama tek bir ozelligi var , bazuka gibi vuruyor , ve artik denk mi geldi ne olduysa bu sene de oyle cok gol atti , o yuzden bize maksimum veriyor mu bilemem ama "bir seyler yapiyor" diyebiliyorum
muslera bazen 4-4-4 yiyor ,herhalde prandelli donemini de eklersek muslera 7-8 kere 4 yemistir ,veya ucu ucuna kaybedilen bazi maclarda sacmaladigi oldu , gecen sene kuyt un golu , bu sene eses macinda , osmanli macinda yedigi garip goller .. ama bakiyorsun , bu haliyle bile 3-4 maci muslera aldi , ama gecen sene aldi bu sene yatti degil ,bu sene de aldi takim kotuyken
fakat sneijder da bunu goremiyorum , gecen sene bu iddiada olsaydim agzima lafi yapistirirdiniz, lan fener macini bjk macini gencler maclarini kim aldi , 3-2 de sikintiya giren kac tane maci 4 e getirip 3 puani garantiledi diye
ama bu sene yok .. oyle veya boyle , ama yok ...