Wesley Sneijder, Türkiye Kupası Finalinde Forma Giyemeyebilir!

takim 10. iken sneijder derdine dusmeniz cok tatsiz
tipki muslera derdine dusmeniz gibi

hayri muslera ve poldi durumu biraz farkli .. poldi oynatildigi yer itibariyle zaten antrenor gazabina ugrayan bir adam , senelerini soldan yardirmayla gecirmis adami ileride tek forvet oynatiyoruz .. adam bazi maclarda ruh gibi ama tek bir ozelligi var , bazuka gibi vuruyor , ve artik denk mi geldi ne olduysa bu sene de oyle cok gol atti , o yuzden bize maksimum veriyor mu bilemem ama "bir seyler yapiyor" diyebiliyorum

muslera bazen 4-4-4 yiyor ,herhalde prandelli donemini de eklersek muslera 7-8 kere 4 yemistir ,veya ucu ucuna kaybedilen bazi maclarda sacmaladigi oldu , gecen sene kuyt un golu , bu sene eses macinda , osmanli macinda yedigi garip goller .. ama bakiyorsun , bu haliyle bile 3-4 maci muslera aldi , ama gecen sene aldi bu sene yatti degil ,bu sene de aldi takim kotuyken

fakat sneijder da bunu goremiyorum , gecen sene bu iddiada olsaydim agzima lafi yapistirirdiniz, lan fener macini bjk macini gencler maclarini kim aldi , 3-2 de sikintiya giren kac tane maci 4 e getirip 3 puani garantiledi diye

ama bu sene yok .. oyle veya boyle , ama yok ...

Ergin ataman düsmanlarini öldürdük

Sirada Sneijder düsmanlari var

f29e19903eb9eb41dec6e4c5b85b75d3.jpg

valla ortam filan hazirlamiyorum ,ben kongre uyesiyim ,bazi genc yoneticiler benim bizzati senelerdir arkadasim , gizli filan degil acik acik soyluyorum varsa talibi satin diye 1 senedir , kimseden bir sey gizledigim yok

ayrica diger evlat ve vasat sevicilerin favori elemanlari olanlar icin de dusuncem sneijderdan farkli degil ..
Olmayan kongrenin nasil üyesi oldugunu gercekten cok merak ediyorum. Bizde kongre yok ki. :asd22:

Kulubumuz icinde yerli yabanci catismasi
Gsc moderasyonu icinde soguk ruzgarlar

Sevdamiz Gs tostlar,bu renkler altinda birleselim.

Selçuk el freni değilde Sneıjder mi el freni ? kuş oldugunu bu kadar belli etme..

Adminler sizi göreve davet edıyorum.. bunu alın burdan

Neden hemen hemen her farklı görüşe böyle yazıyorsun Ümit?Burası forum adı üstünde,herkes görüşünü yazabilsin diye var bu platform.

renktaş adam selçuğu hamite falan laf söylemeden ilk sözü ''sneıjder satılsın'' oldu... böyle bişey olabılır mi ?

Bu konu Sneijder hakkında,adam tabi ki Sneijder hakkında konuşacak normal değil mi? :D

Onları zaten herkes en ağır biçimde eleştiriyor,geri kalanlara pek diyecek bir laf kalmıyor,belki bundan dikkatini çekmemiştir.

Bence de Sneijder satılmamalı ancak bu sene adam ortalıkta yok bunu da inkar etmek yersiz.Hatta biraz Podolski ve Denayer dışında hiçbir oyuncuda iş yok diyebiliriz.Sneijdersporlu,Muslerasporlu değil Galatasaraylı olalım.

Birisini ne kadar kolay kus ilan ediyorsunuz öyle , ilginc yani.

Sneijder ve Muslera'nın tıpkı takım gibi leş bir sezon geçirdiğini belirtebiliriz.

tapatalk

kral wes sneijder,

seni cekemeyen zibidilerin

suratlarina osur

26 Mayıs'ta kupa finali mi olur? 3 hafta sonra AŞ başlayacak ayrıca Hollanda milli takımının İrlanda maçı çok önemsiz bir maç Sneijder oynamasa da olur.

sacma ve homoseksuel bir takvim

Ne kadar saçma bir yorum. Adam bir kere sakatlığı tak geçmeden özverili bir şekilde oynadı ve fit değildi. 2 etrafında ona ayak uyduracak adam yok.

Sakat olmadığı maçlarda da kötüydü bu sene. İkinci yoruma zaten yukarıda cevap vermiştim, etrafındakiler kötü diyerek her oyuncuyu savunabilirsin.

Sakat olmadığı maçlarda da kötüydü bu sene. İkinci yoruma zaten yukarıda cevap vermiştim, etrafındakiler kötü diyerek her oyuncuyu savunabilirsin.

Keita mesela tek başına bir takım. Sneijder oyunu yönlendiren bir isim yönledirecek birisi olmayınca etkisiz kalıyor zaten şikebahçe maçında iyi oynadı diyen yok sahanın en kötüsüydü belki.

Geri
Üst Alt