Wesley Sneijder'in Sözleşmesi Feshedildi!

persembe insallah elenirizde senin o gelmis gecmisini ...... o stad'ta dursun.

Eğer şu saatten sonra selçuku göndermiyenin anasını avradını gelmişini geçmişini

Allah belanizi versin onun bunun cocuklari. Gelecek hafta ostersundsu destekliyorum sonuna kadar. Destegi biraktim dursun si.tir olup gitmedigi sürece.

portakal bayram yapıyor siz dövünüyorsunuz.
habere göre adam bonservisini de alacaklarını da elde etmiş voliyi vurmuş son bir emekli ikramiyesini de amerika liginden bir takımla anlaşarak kaparsa değmeyin keyfine.
portakalın ahıymış ne ahı acaba ?

Önümüzdeki sene alacaklarını bırakmış yalnız niye götünden sallıyorsun

O kadar sinirliyimki yürüyen Selçuk takımda kaldı onun 10 katı hırslı ve çok daha kalitelisini yolladık.Brumayı yedin wesi yedin sırada Muslera var tudor onuda gönder.

İnşallah kulüp batar.

Kulübü yönetenler Bireysel olarak tazminatlar ödemek zorunda kalır.

Hain oğlu hainler.
Satılmışlar

Şu an yorumları okuduğumda ben. :asd22:

xfiG70.gif

Perşembe elendiğimizde o sahayı dursunun başına yıkmayan taraftarada koyayım.

Adamın parasını şimdi leş oyunculara yedirecekler.

sneijdersporluları dışarı alalım
burası galatasaray forumu
xamaxa 5 attık yine turu geçeriz

Ulan kan emici diyorsun. Adam 1 kuruş almadan sözleşmesini feshetmiş. Sizin gibilere yazıklar olsun.

Klup insallah gostermelik olsa bile siteden tesekkur etmez buna. Tam bir kan emici , bu adamdan kurtulmamiz GS nin ozgurluk mucadelesiydi ve kazanildi. Cepheler tek tek kapatiliyor , semih ,sabri , sneijder, insallah selcuk , balta ... Hepsi tek tek gidecekler

Sonra da sneijder italyada 1,5 , sabri kayseride 350 bin , olcan akhisarda 250 bine oynayacak. Bugun selcuk u sutlasan ona 1 milyon bile veren cikmaz

Bu adamlarin son 2 senede GS ye gecmis gram emegi yok , nerede hizip ,nerede tatil , yatis , butun bu kan emiciler orada.

Tabi bunlarin mimari da dursun ve yonetimidir .. herkesin kellesini bir bir kesip ,sonra da harakiri yapmalari vaciptir

Bu takimdan sabri, semih, cenk, burak vb gittiginde hepimiz bayram ettiysek sirf ismi yuzunden burayi ciftlige cevirmis olan sneijder e uzulecek degilim . Hepsi benim icin ayni , faydalari varsa sirtimda tasirim , 2 senedir klup 4 uncu 6 inci oluyorsa koklerine kibrit suyu

bunun devami gelmeli ... kene gibi yapisan herkes gidecek , balta ile selcuk favorilerim ,donk ,de jong da oyle , sinan ,yasin gibiler de plase ... hepsi gi de cek !

20 milyona ise ayrica sevindim , imzasini ala ala turkiyeden kovmusuz ,maskara etmisiz elin simarigini ,gitsin baska ulkeyi soysun

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt