Wesley Sneijder'in Sözleşmesi Feshedildi!

Ulan hani parasinida istiyodu serefsizler. Insallah biyerleri kirilir bu saatten sonra aldiginiz yeni oyuncularin. Yemin ederim biraktim bu kulubu desteklemeyi. Saka misiniz siz

sneijdersporluları dışarı alalım
burası galatasaray forumu
xamaxa 5 attık yine turu geçeriz

allah-im-sabir-ver-sikicem-simdi-belasini_1251028.jpg

Noldu beyni hasar görmüş godoşlar çok biliyodunuz hani paragözdü adam hakkı olan parayı bile bırakıp gitmiş, iki gram utanmanız varsa daha konuşmazsınız zaten bu forumda.

Şu an yorumları okuduğumda ben. :asd22:

xfiG70.gif
Sebeb? Ulan adama göbekli dendi, adam fit geldi. Adam kafasına göre izin yapıyor dendi başkan izinli alakası yok dedi. Paragöz dendi adam resmi açıklamaya göre tek kuruş almadı. Bu adamın kalitesi belli, dünki takımın hali belli. Taraftarın tepki vermesi kadar normal, o yüzden asıl senin bu mesajını anlamak güç.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

4.5 milyon Euro'yu bırakmak çok büyük bir olay,bu fedakarlığı için helal olsun Sneijder'e.

Olm adam hakkı olan parayı bırakmış lan diliniz götünüze mi kaçtı konuşsanıza:D

Adını bile yazamadığım takıma yenilginin faturası Sneijder e çıktı demekki. Bakalım bu takıma elendiğinde ne yapacak köylü td miz

Klup insallah gostermelik olsa bile siteden tesekkur etmez buna. Tam bir kan emici , bu adamdan kurtulmamiz GS nin ozgurluk mucadelesiydi ve kazanildi. Cepheler tek tek kapatiliyor , semih ,sabri , sneijder, insallah selcuk , balta ... Hepsi tek tek gidecekler

Sonra da sneijder italyada 1,5 , sabri kayseride 350 bin , olcan akhisarda 250 bine oynayacak. Bugun selcuk u sutlasan ona 1 milyon bile veren cikmaz

Bu adamlarin son 2 senede GS ye gecmis gram emegi yok , nerede hizip ,nerede tatil , yatis , butun bu kan emiciler orada.

Tabi bunlarin mimari da dursun ve yonetimidir .. herkesin kellesini bir bir kesip ,sonra da harakiri yapmalari vaciptir

Bu takimdan sabri, semih, cenk, burak vb gittiginde hepimiz bayram ettiysek sirf ismi yuzunden burayi ciftlige cevirmis olan sneijder e uzulecek degilim . Hepsi benim icin ayni , faydalari varsa sirtimda tasirim , 2 senedir klup 4 uncu 6 inci oluyorsa koklerine kibrit suyu

bunun devami gelmeli ... kene gibi yapisan herkes gidecek , balta ile selcuk favorilerim ,donk ,de jong da oyle , sinan ,yasin gibiler de plase ... hepsi gi de cek !

20 milyona ise ayrica sevindim , imzasini ala ala turkiyeden kovmusuz ,maskara etmisiz elin simarigini ,gitsin baska ulkeyi soysun
Ne özgürlük mücadelesi ulaaaaaaaaan ne özgürlük mücadelesi. Önüne gelen Galatasarayı düdüklüyor, Galatasaraya faydası olacaklar bir bir gönderiliyor. Yeter ulan yeter, ben kimsenin taraftarlığına kolay kolay laf etmem ama en azından sizin gibilerin suratına tükürmek lazım.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

4.5 milyondan vazgecen adam gibi adam wesley sneijder.

Allahım gooooooollll nidalarıyla hatırlayacağız seni

Takımda Sneijderin yerine Sinan oynuyor.Madem Sneijderi sildin sistem neden aynı tudor efendi.Her yönden bakarsan bak aklın ve mantıgın almadıgı bir karar bu.Tudorun bu işte parmagı var evet ama yine bu olayın baş suçlusu Dursun denen tek hücreli yaratık.

Geri
Üst Alt