Sercan Sönmez
Aslan Üye
- 20 Ocak 2011
- 9.186
- 2.432
- 1.938
Hainler, aşağılık herifler helak olun defolun gidin şerefsizler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tavsiye etmem :/
Göt korkusundan bide 20 milyon euro demisler. Hani 10 milyondan asaga bisey olsa, besiktas falan öderde Sneijder karsimiza cikar korkusu.
Amacın belli ise belli, kimsenin buna laf ettiği yok ama millet dünkü maç ile yıkılmış, yetmemiş çoğunluğun en son gönderilmesi gereken oyuncu olarak düşündüğü adam söylenenlerin aksine tek kuruş almadan gitmiş, senin attığın mesaja bak,yazık doğrusu.Benim amacım, isteğim belli. 2 senedir bok gibi ve alay konusu olmamıza sebep olan, sahada yatan, aldığı paranın hakkını vermeyen, işinin olmadığı şeylere burnunu sokan adamların bu kulüpten defolup gitmesi...
3 günlük ceza versen bana?
Yoksa küfür edecegim az kaldi..
Allah belani versin Dursun ve Tudor !
Icim aciyor..
onur denen cacığa edince ceza şeetmiyorlar rahat rahat et.3 günlük ceza versen bana?
Yoksa küfür edecegim az kaldi..
Allah belani versin Dursun ve Tudor !
Icim aciyor..
Yazik degil mii laan bu yetimeee
Benim amacım, isteğim belli. 2 senedir bok gibi ve alay konusu olmamıza sebep olan, sahada yatan, aldığı paranın hakkını vermeyen, işinin olmadığı şeylere burnunu sokan adamların bu kulüpten defolup gitmesi...
zaten bu gidis ile ben karsilarina cikacagim yeter artik
adam ergen kuşun teki renktaş.Amacın belli ise belli, kimsenin buna laf ettiği yok ama millet dünkü maç ile yıkılmış, yetmemiş çoğunluğun en son gönderilmesi gereken oyuncu olarak düşündüğü adam söylenenlerin aksine tek kuruş almadan gitmiş, senin attığın mesaja bak,yazık doğrusu.
Bu Ateş üfleyerek sönmez