Wesley Sneijder'in Sözleşmesi Feshedildi!

MvDgX1.jpg

Serefsizlere bak bide bunu paylasmislar. Trollmu bu?

Ya artık ne yasayabiliriz diyorum ama hergün daha berbatini yasiyoruz ulan bunlari resmen bizi sinamak için göndermişler maglup ölüp ertesi gün bu adamı gönderiyorlar.

Adam hakkı olan parayı almamış bu 1.

İkincisi, parasını bırakmasına rağmen başka bi Türk kulübüne transfer olmasıyla alakalı maddeye izin vermiş. Parasını bırakmış bi adamın fesih sözleşmesine böyle madde koyduramazsın kolay kolay. Hem parasını almayacak, hem de sonraki transferlerine karışacaksın, yok ya. Sneijder kısaca burada da büyüklüğünü gösterip spekülasyonlara mahal vermemek adına bu maddeye izin vermiş. Bu şerefsizler bunu bile hak etmiyordu ama belli ki adam taraftarı düşünüyor.

Bu fesihte Sneijder'in lehine olan tek şey bonservisini eline alması. Ki bunu da pek sayamayız aslında, zira oyuncuyu göndermek için can atan Galatasaray.

Bu sene takımı takip falan edeceğimi sanmıyorum, 24 saatte herşeyin içine ettiler. Allah'ınızdan bulun adi pislikler.

Bu konudan yana tarafım yoktu ama fesih olayını duyunca içim cız etti yeminle. Giderken bıraktığı para için, adamlığı ve başta Juventus ve Şikebahçe maçlarında yaşattığı mutluluk ve haykırış için sonsuz teşekkürler. Hagi'den sonra o numaraya yakışan tek isimdi Sneijder.

Selcuk Tolga kepazesi nezaman gidiyor?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sneijder hakkı olan herşeyden vazgeçmiş birde Türkiye'de başka takımda oynayamaz maddesine de onay vermiş. Evet cahiller bu adam harbi paragözmüş.

Adamlardan iş ahlakı var maalesef bizim ulkenin genelinde olmayan şeyden.

Adam giderken bile karakterini ortaya koymuş.

Bu yönetim bir an önce defolup gider umarım. Herşeyin içine ettiler.

Diyecek çok şey var susuyorum.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

@Sinan Bilgin Taliscanın posterinin yanına azarsın al buyur

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Bosuna ugrasma , beni boyle seylerle sinirlendiremezsin , taliscanin cani cehenneme umrumda degil , ama talisca ,alex gibi adamlari ,takimi icin oynayan adamlari , muslera ,melo gibi adamlari gidip bu ibiza garsonu ile kiyaslarsaniz o zaman elbet lafimi esirgemem

bu adami , selcukla , semihle , sabri ile kiyaslayin , buraya yatmaya gelen podolski ile kiyaslayin .. her sene millet antrenmandayken esiyle ibizada goygoy yapan adamin , takim bu durumdayken alayci alayci twitler atan adami gelip GS nin efsaneleri ile ,hatta baska takimlarin ,takimlari icin kendilerini parcalayan adamlari ile kiyaslamayin

Ayni kafadayiz, semih in sabrinin basliklarinda hatim indirenler gitmelerine sevinerek , ismi sneijder , drogba ,podolski olunca esas durusa geciyorlar. Onemli olan faydadir . bunun karsiliginda aldigi paradir . iki senede 40 milyon liradan fazla paramizi hic eden bu vitaminsiz varken ne olduk ki ? ilk 3 e giremedi takim ,derbilerde gol atamadi . 1 beraberlik disinda ts, fb , basak ,hepsine kepaze olurken sneijder yok muydu

ceza sahasina iskemle koyup oturan , top gelirse vururum mantigindaki podolski de , orta sahada geri yana oynayan istatistik manyagi cakma kaptan da , ozcimbomlu kisvesinde 4 te 1 paraya kayseriye tamah eden sabri de , bu sneijder vampiri de aynidir gozumde

Iyi bakin Gscimbom ahalisi. Iste bu ve bunun gibi adamlar kongre uyesi oldugu icin bu durumdayiz. Selcuk , Donk falan hikaye. Temizlik kokten olmali. Zararli otu koparmak yetmez. Kokuyle birlikte alacaksin.

Geri
Üst Alt