Wesley Sneijder'in Sözleşmesi Feshedildi!

Iyi bakin Gscimbom ahalisi. Iste bu ve bunun gibi adamlar kongre uyesi oldugu icin bu durumdayiz. Selcuk , Donk falan hikaye. Temizlik kokten olmali. Zararli otu koparmak yetmez. Kokuyle birlikte alacaksin.
Ben bunun kongre üyesi olduğuna falan inanmıyorum. Talisca umrumda değil deyip, resmi olarak izinli olan sneijdere Talisca en azından takımı için mücadele ediyor lafı ile sallayan ama Taliscanın verilen izinden günler sonra geldiğinden habersiz olan, bu mesaj ile kendini ofsayta atan öyle biri işte.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Adam parasını bırakmış bir de.

Bazıları şimdi utanıyor mudur acaba günlerdir paragöz dedilrr adama. Wesley gider ayak kendisindem nefret eden o herifleri göt etti çok hoş.

sent via GSC

Sinan insanların acısını paylaşmak yerine gelmiş burada provakasyon yapıyorsun şu çok şahane yorumlarını 3 gün sonrada yapabilirdin bu kadar insanı daha fazla germene gerek yok.

Cok basit . Tudor seni ne olursa olsun oynatmayacak , sana cezalar kestik , eskiden de alacaklarin var , biz bunlari halledelim , bonservisindeki 7,5 u da silelim , sen de karsiliginda bizde yatip 4,5 alma dediler

O da dunya kupasinda milli takimda olabilmek icin 1 sene paslanmak yerine 4,5 almam 2 alirim ama oynarim diyerek gitmeyi kabul etti

Bugun bu teklifi o vitaminsiz selcuk a yapsan , ona 1 milyon bile veren cikmayacagi icin kene gibi yapisir 2019 a dek .. klubun cebinden para cikmayacak olsa yarin sutlarlar onu da ama sneijder gibi , podolski gibi piyasasi olmadigi icin basimiza kaldi

durum bu kadar basit

Sinan Bilgin sizin o oligarşik yapınızı başınıza yıkacaz az daha bekleyin

Küfür etmeyene ceza verilecektir

Adam hırslı idi ne denirse densin, bence takımı da sahipleniyordu, Selçuk ve Yasin duruyor bu takımda hemde 90 dakika oynayabiliyor biz kimleri kaçırıyoruz, lan orta yolu bulun indirime gitmesi için ikna edin birşey yapın iyi adamı kaybetmek nedir ya.. :@ Millet çöplerini satar para kazanır sonra geri kiralar biz olcan a tazminat ödüyoruz Sneijder i bedava bırakıyoruz. :@

Güzel adamlar çok uzaklara gittiler

Mancini & Sneijder

Adam hakkı olan parayı almamış bu 1.

İkincisi, parasını bırakmasına rağmen başka bi Türk kulübüne transfer olmasıyla alakalı maddeye izin vermiş. Parasını bırakmış bi adamın fesih sözleşmesine böyle madde koyduramazsın kolay kolay. Hem parasını almayacak, hem de sonraki transferlerine karışacaksın, yok ya. Sneijder kısaca burada da büyüklüğünü gösterip spekülasyonlara mahal vermemek adına bu maddeye izin vermiş. Bu şerefsizler bunu bile hak etmiyordu ama belli ki adam taraftarı düşünüyor.

Bu fesihte Sneijder'in lehine olan tek şey bonservisini eline alması. Ki bunu da pek sayamayız aslında, zira oyuncuyu göndermek için can atan Galatasaray.

Bu sene takımı takip falan edeceğimi sanmıyorum, 24 saatte herşeyin içine ettiler. Allah'ınızdan bulun adi pislikler.
Bu kadar basit tebrik ediyorum.

dünkü rezil skordan sonra

şimdide sneijderi göndermesi

cidden dursunda sağlam got varmış

Bazıları şimdi utanıyor mudur acaba günlerdir paragöz dedilrr adama. Wesley gider ayak kendisindem nefret eden o herifleri göt etti çok hoş.

sent via GSC
onların demesiyle değil biz zaten sneijderin tıpkı melo gibi nasıl adam olduğunu çok iyi biliyorduk. sneijderdeki adamlığın zerresi yok sneijder düşmanlarında

Ben bunun kongre üyesi olduğuna falan inanmıyorum. Talisca umrumda değil deyip, resmi olarak izinli olan sneijdere Talisca en azından takımı için mücadele ediyor lafı ile sallayan ama Taliscanın verilen izinden günler sonra geldiğinden habersiz olan, bu mesaj ile kendini ofsayta atan öyle biri işte.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

talisca rakibimde oynuyor diye kotuleyecek degilim . sneijder sneijder iken bize juve , fener , bjk maclarini kazandirirken boyle mesajlar yazmiyorduk . talisca gecen sene CL de , ligde en kritik maclarda , kendi faul alip sayisiz frikik golu ile takimini sampiyonluga kostururken ,sneijder tudorla sidik yaristiriyordu

bunlari goren taraftari otekilestirirseniz , biri de gelir o zaman semihe sabriye de uzulun der

bu adamin ismi sneijder degil , abarmiyorum ronaldo da olsa ayni seyleri dusunur soylerdim ... faydaliysan ,parani hakediyorsan , is yapiyorsan basimin tacisin , ama 2 senedir astronomik paralar alip , ucundan avrupaya girebilmis takiminin kondusyon idmanlarina bile mactan 2 gun once katiliyorsan bu takim aidiyeti degildir

Dayanamiyorum artik..
Selcuk ve Yasin gibi adamlar dururken takimin en degerli adamin gitmesine dayanamiyorum..
Vasfi cezayi vermezse kendim alacagim..
Dursun yatacak yerin yok.. Allah belani versin!

Galatasaray'ı Kasımpaşa seviyesine indirdiler. Bunlar sayesinde küfür dağarcığımız gelişti, sövelim ama yazmayalım :(

sent via GSC
Hiç bile utanmıyorlar, bakınız Mehmet Pıçak, düne kadar Tudoru yalıyordu, hatta dursun için ön yargılısınız diyordu, sneijdere sanki düşmanmış gibi saldırıyordu ama şimdi Tudora sallıyor, dursuna saldırıyor. Sonrada çaptan bahsediyor, döneklik artık hangi çap ise.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

sent via GSC

DEtp8CdXkAEq1gs.jpg

Sneijder adına sevindim. Dursun ve Tudor'la çalışmayı hak etmiyordu. Taraftar da rahatlamıştır artık.

Paragöz Sneijder alacaklarını bırakmış bu arada hadi konuşun şimdi.

Cok basit . Tudor seni ne olursa olsun oynatmayacak , sana cezalar kestik , eskiden de alacaklarin var , biz bunlari halledelim , bonservisindeki 7,5 u da silelim , sen de karsiliginda bizde yatip 4,5 alma dediler

O da dunya kupasinda milli takimda olabilmek icin 1 sene paslanmak yerine 4,5 almam 2 alirim ama oynarim diyerek gitmeyi kabul etti

Bugun bu teklifi o vitaminsiz selcuk a yapsan , ona 1 milyon bile veren cikmayacagi icin kene gibi yapisir 2019 a dek .. klubun cebinden para cikmayacak olsa yarin sutlarlar onu da ama sneijder gibi , podolski gibi piyasasi olmadigi icin basimiza kaldi

durum bu kadar basit

Bu saydıklarını çok rahat FIFA ya şikayet ederek misliyle geri alır. Şunu kabul edelim; Sneijder gerçekten adamdı. Eğer bizimkiler daha düşük bir maaş içeren yeni bir sözleşme önerseydi kabul ederdi. Bu işte başka bir iş var ama nedir çözemedim.

Geri
Üst Alt