Wesley Sneijder'in Sözleşmesi Feshedildi!

muslerayida yollayin!

İleride böyle çok gol yemeye devam edersek muslera çok hatalı goller yiyor demeye başlar zaten. Merak ediyorum tudor ne yapacak hiç bir taktik izi göremedim dün maçta, ne planlıyor yada aldığı adamlara ne oynatacak. Hadi koşmayan adam istemiyorsun kardeşim Selçuk ve Yasini de gönder ya ne görüyorsun sen bunlarda olmayan taktiğine de uymuyorlar işte. Sneijder iyi oynamaz anlarım da ne oynadığı belli olmayan takımda 2 senedir ne yapmasını bekliyorduk zaten anlamadım ki.

Klup sneijder anlasmaya gitmeseydi gondermeyecekti , eboue ye yaptigi gibi paf takimda noter huzurunda her gun tesbit yaptiracak , adami canindan bezdirecekti

bu durumda turkiyede bile kadroya giremeyen adam olarak dunya kupasi ihtimali sifira inecekti , bu yuzden zaten kufeyi doldurmus bir adam olarak 4,5 almam yarisini alirim lanet olsun diyip imzaladi gitti

muhtemelen o 20 milyon da bizimkilerin TR de kalip rakibe gitme korkusundan kondu . keske 7,5 gibi odenebilir bir sey olsaydi da fb veya bjk o parayi bize odese biraz da oralari karistirsaydi

yonetim sevmiyor , hocasi sevmiyor , arkadaslari dislamis ayricalikli goruyor , boyle adamdan ne hayir bekliyorsunuz ?
Yarısını falan aldığı yok, sallama. Şu ana kadar zaten almış olması gereken parayı aldı.

Ayrıca Eboue'yle kıyaslayamazsın. Yönetimin ve senin tespitlerine göre takımı karıştıran bi adam bu. Paf'a gittiğinde sessiz sessiz oturacak mı? "Kan emici" dediğin adamı Paf'a göndersen her gün çıkar, konuşur, bişeyler yapar sen yine zararlı çıkarsın. Kulüp Sneijder'i Galatasaray'dan GÖNDERMEYE çalıştı, masal okuyup insanları gerizekalı yerine koyma.

Allah belanızı versin. Tepe tepe kullanın Galatasaray'ınızı.

Yarısını falan aldığı yok, sallama. Şu ana kadar zaten almış olması gereken parayı aldı.

Ayrıca Eboue'yle kıyaslayamazsın. Yönetimin ve senin tespitlerine göre takımı karıştıran bi adam bu. Paf'a gittiğinde sessiz sessiz oturacak mı? "Kan emici" dediğin adamı Paf'a göndersen her gün çıkar, konuşur, bişeyler yapar sen yine zararlı çıkarsın. Kulüp Sneijder'i Galatasaray'dan GÖNDERMEYE çalıştı, masal okuyup insanları gerizekalı yerine koyma.

yarisini dedigim baska takima gider yarisini alirim , cekemem sizin mobbinginizi dedi

saygiyla tartisacaksan tartis, adam gibi cevap veriyorum , ben de mi hakaretle susleyim mesajlari ?

Sen ne çeşit bi dansözsün acaba?
Bu bişey mi ya, bu bişey mi. Mehmet Pıçak diye bir tane var, düne kadar Tudoru Dursunu yalıyordu, maçtan sonra 180 derece döndü. Yetmedi, Sneijdere demedikleri kalmayan ekibin içindeydi o konuda da 180 derece döndü. Göbekli dediler fit geldi, paragöz dediler tek kuruş almadan gitti, yanılmışım diyeceğine yalıyor. Hele Sinan denen vatandaş, tamam ulan anladık sneijder düşmanızın, bari helal olsun adammış kuruş almadan gitti deme erdemini göster ama gösteremez çünkü cezası kalmalı yazmayan adamın tek amacı vardır, PROVOKASYON.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Klup sneijder anlasmaya gitmeseydi gondermeyecekti , eboue ye yaptigi gibi paf takimda noter huzurunda her gun tesbit yaptiracak , adami canindan bezdirecekti

bu durumda turkiyede bile kadroya giremeyen adam olarak dunya kupasi ihtimali sifira inecekti , bu yuzden zaten kufeyi doldurmus bir adam olarak 4,5 almam yarisini alirim lanet olsun diyip imzaladi gitti

muhtemelen o 20 milyon da bizimkilerin TR de kalip rakibe gitme korkusundan kondu . keske 7,5 gibi odenebilir bir sey olsaydi da fb veya bjk o parayi bize odese biraz da oralari karistirsaydi

yonetim sevmiyor , hocasi sevmiyor , arkadaslari dislamis ayricalikli goruyor , boyle adamdan ne hayir bekliyorsunuz ?

Anan baban senden hayır bekliyor, biz Sneijder'den beklemişiz çok mu?

yarisini dedigim baska takima gider yarisini alirim , cekemem sizin mobbinginizi dedi

saygiyla tartisacaksan tartis, adam gibi cevap veriyorum , ben de mi hakaretle susleyim mesajlari ?
adam gibi falan cevap vermiyorsun provokasyon yapıyorsun bu adamlık değildir. İzin tatil üzerinden sallıyorsun, verdiğin örneklerden biri Talisca, Talisca gibi bir adamı takımı için mücadele eden diye lanse ediyorsun, ulan adam direkten döndü gelmeyecekti.

Hiç kıvırma bal gibi yarısını alırım giderim diye iftirada bulunmuşsun kıvırma, iyi yapamıyorsun. İyi kıvırmak için Mehmet Pıçak var ona başvur.
Bu Ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
Resmi site bu taraftar 10 lrını unutmaz, ama seni kötü bir rüya gibi öylesine hatırlayacak dursun.

kimi sevdiysek gitti;(

DEtq3y7WAAEwYsA.jpg

Hersey icin Tesekkurler

Fenere ve juve'ye attigin gollerle,kazandirdigin kupalarla hatirlanacaksin

Adam işte ya iyi futbolcular iyi ayrılıyorlar her şeye rağmen bu yönetim o kadar rezil ki şu adamla bile usulünce ayrılamadılar hani doğru düzgün olsa bir nebze kabul görecek ama adamı döve döve yolladılar resmen neye dayanarak yaptıklarını da bilmeden hoca filan demesinler sakın 1 hafta sonra onu da yollayacaklar zaten.

sneijder bruma poldi bunları gönderip selcuk carole tolga eren ve daha sayamadığım bi ton futbol özürlüsü adamı takımda tuttugunuz için hepinizin allah belasını versin, gün yüzü göremeyin

Geri
Üst Alt