Uğur Kaan Yalçın
Aslan Üye
- 1 Ekim 2013
- 9.433
- 891
- 1.628
ahahahha gerzek lan bu kongre üyesi süzme gerzek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sinan, talisca verilen izinin bitmesinden günler sonra geldi, hani takımı için savaşanlar falan isimlerin arasında saydığın için dikkatini çekeyim dedim.Bosuna ugrasma , beni boyle seylerle sinirlendiremezsin , taliscanin cani cehenneme umrumda degil , ama talisca ,alex gibi adamlari ,takimi icin oynayan adamlari , muslera ,melo gibi adamlari gidip bu ibiza garsonu ile kiyaslarsaniz o zaman elbet lafimi esirgemem
bu adami , selcukla , semihle , sabri ile kiyaslayin , buraya yatmaya gelen podolski ile kiyaslayin .. her sene millet antrenmandayken esiyle ibizada goygoy yapan adamin , takim bu durumdayken alayci alayci twitler atan adami gelip GS nin efsaneleri ile ,hatta baska takimlarin ,takimlari icin kendilerini parcalayan adamlari ile kiyaslamayin
Bosuna ugrasma , beni boyle seylerle sinirlendiremezsin , taliscanin cani cehenneme umrumda degil , ama talisca ,alex gibi adamlari ,takimi icin oynayan adamlari , muslera ,melo gibi adamlari gidip bu ibiza garsonu ile kiyaslarsaniz o zaman elbet lafimi esirgemem
bu adami , selcukla , semihle , sabri ile kiyaslayin , buraya yatmaya gelen podolski ile kiyaslayin .. her sene millet antrenmandayken esiyle ibizada goygoy yapan adamin , takim bu durumdayken alayci alayci twitler atan adami gelip GS nin efsaneleri ile ,hatta baska takimlarin ,takimlari icin kendilerini parcalayan adamlari ile kiyaslamayin
Klasina yakismaz Reyiz sovme sakın ,Dursun icin degmez![]()
ooo nelerdeydin kargaliscaBosuna ugrasma , beni boyle seylerle sinirlendiremezsin , taliscanin cani cehenneme umrumda degil , ama talisca ,alex gibi adamlari ,takimi icin oynayan adamlari , muslera ,melo gibi adamlari gidip bu ibiza garsonu ile kiyaslarsaniz o zaman elbet lafimi esirgemem
Kaç zamandır yazmıyordu takip ettiğim kadarıyla.tasması boynundan alınan köpek gibi sneijderin gidişi resmileştiği an gelip ahkam kesmeye başladı.tam sinsi sevgili başkanı gibiahahahha gerzek lan bu kongre üyesi süzme gerzek
Bosuna ugrasma , beni boyle seylerle sinirlendiremezsin , taliscanin cani cehenneme umrumda degil , ama talisca ,alex gibi adamlari ,takimi icin oynayan adamlari , muslera ,melo gibi adamlari gidip bu ibiza garsonu ile kiyaslarsaniz o zaman elbet lafimi esirgemem
Adam hakkı olan parayı almamış bu 1.
İkincisi, parasını bırakmasına rağmen başka bi Türk kulübüne transfer olmasıyla alakalı maddeye izin vermiş. Parasını bırakmış bi adamın fesih sözleşmesine böyle madde koyduramazsın kolay kolay. Hem parasını almayacak, hem de sonraki transferlerine karışacaksın, yok ya. Sneijder kısaca burada da büyüklüğünü gösterip spekülasyonlara mahal vermemek adına bu maddeye izin vermiş. Bu şerefsizler bunu bile hak etmiyordu ama belli ki adam taraftarı düşünüyor.
Bu fesihte Sneijder'in lehine olan tek şey bonservisini eline alması. Ki bunu da pek sayamayız aslında, zira oyuncuyu göndermek için can atan Galatasaray.
Bu sene takımı takip falan edeceğimi sanmıyorum, 24 saatte herşeyin içine ettiler. Allah'ınızdan bulun adi pislikler.
Bu adam kan emici ise neden alacaklarından vazgeçsin bunu açıkla bakalım.
Ayrıca herkesi sakin olmaya davet ediyorum, en azından birbirimize karşı sakin olalım.
onun cezasını kaldıranların aklına şaşarım.Senin gibilerini kongre üyesi yapanların aklına şaşarım.
ban vermeyin sakın bu tinerdaşa dursun hainiyle birlikte bunu da madara edecez. sabırSinan Bilgin'e suresiz ban verilsin yoksa yeni forum aciyoruz.
onun cezasını kaldıranların aklına şaşarım.