Wesley Sneijder'in Sözleşmesi Feshedildi!

Bosuna ugrasma , beni boyle seylerle sinirlendiremezsin , taliscanin cani cehenneme umrumda degil , ama talisca ,alex gibi adamlari ,takimi icin oynayan adamlari , muslera ,melo gibi adamlari gidip bu ibiza garsonu ile kiyaslarsaniz o zaman elbet lafimi esirgemem

bu adami , selcukla , semihle , sabri ile kiyaslayin , buraya yatmaya gelen podolski ile kiyaslayin .. her sene millet antrenmandayken esiyle ibizada goygoy yapan adamin , takim bu durumdayken alayci alayci twitler atan adami gelip GS nin efsaneleri ile ,hatta baska takimlarin ,takimlari icin kendilerini parcalayan adamlari ile kiyaslamayin
Sinan, talisca verilen izinin bitmesinden günler sonra geldi, hani takımı için savaşanlar falan isimlerin arasında saydığın için dikkatini çekeyim dedim.

Ayrıca Melo da devamlı geç geliyordu ama biz onuda seviyoruz, onunda gitmesini yanlış bulmuştuk.

Sen bu mesajın ile bayağa bir ofsayta düştün.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
Bosuna ugrasma , beni boyle seylerle sinirlendiremezsin , taliscanin cani cehenneme umrumda degil , ama talisca ,alex gibi adamlari ,takimi icin oynayan adamlari , muslera ,melo gibi adamlari gidip bu ibiza garsonu ile kiyaslarsaniz o zaman elbet lafimi esirgemem

bu adami , selcukla , semihle , sabri ile kiyaslayin , buraya yatmaya gelen podolski ile kiyaslayin .. her sene millet antrenmandayken esiyle ibizada goygoy yapan adamin , takim bu durumdayken alayci alayci twitler atan adami gelip GS nin efsaneleri ile ,hatta baska takimlarin ,takimlari icin kendilerini parcalayan adamlari ile kiyaslamayin

Bu adam kan emici ise neden alacaklarından vazgeçsin bunu açıkla bakalım.

Ayrıca herkesi sakin olmaya davet ediyorum, en azından birbirimize karşı sakin olalım.

Bir sezon daha kalmalıydı. Dünya Kupası öncesi iyi verim verebilirdi. Mevcut kadro çok kaliteliymiş gibi iş yapan yıldızımızıda göndermiş olduk. Elbet ayrılık olacaktı ama erken olduğunu düşünüyorum. Gelecek sezon adam akıllı bir veda ile giderdi. Herşey için teşekkürler güzel insan. Yolun açık olsun.

ooo nelerdeydin kargalisca

Uzun zamandir online olup yazmiyordun, ne tesudufse Sneijder KAP bildirimi geldigi an tekrar yazma geregi gordun?
#garip

@Sinan Bilgin

Sinan Bilgin'e suresiz ban verilsin yoksa yeni forum aciyoruz.

Senin gibilerini kongre üyesi yapanların aklına şaşarım.

Adam hakkı olan parayı almamış bu 1.

İkincisi, parasını bırakmasına rağmen başka bi Türk kulübüne transfer olmasıyla alakalı maddeye izin vermiş. Parasını bırakmış bi adamın fesih sözleşmesine böyle madde koyduramazsın kolay kolay. Hem parasını almayacak, hem de sonraki transferlerine karışacaksın, yok ya. Sneijder kısaca burada da büyüklüğünü gösterip spekülasyonlara mahal vermemek adına bu maddeye izin vermiş. Bu şerefsizler bunu bile hak etmiyordu ama belli ki adam taraftarı düşünüyor.

Bu fesihte Sneijder'in lehine olan tek şey bonservisini eline alması. Ki bunu da pek sayamayız aslında, zira oyuncuyu göndermek için can atan Galatasaray.

Bu sene takımı takip falan edeceğimi sanmıyorum, 24 saatte herşeyin içine ettiler. Allah'ınızdan bulun adi pislikler.

Ben futbol konusunda da gerçek hayatta da niyet okunmasına deli oluyorum en çok. Bu adam paragöz, bu adam bilmem ne. Ulan hayatında Sneijder'i mi gördün nereden biliyorsun paragöz olduğunu. Sanki Sneijder'i sivil hayatta tanıyor Allahın malı.

Bu adam kan emici ise neden alacaklarından vazgeçsin bunu açıkla bakalım.

Ayrıca herkesi sakin olmaya davet ediyorum, en azından birbirimize karşı sakin olalım.

Cok basit . Tudor seni ne olursa olsun oynatmayacak , sana cezalar kestik , eskiden de alacaklarin var , biz bunlari halledelim , bonservisindeki 7,5 u da silelim , sen de karsiliginda bizde yatip 4,5 alma dediler

O da dunya kupasinda milli takimda olabilmek icin 1 sene paslanmak yerine 4,5 almam 2 alirim ama oynarim diyerek gitmeyi kabul etti

Bugun bu teklifi o vitaminsiz selcuk a yapsan , ona 1 milyon bile veren cikmayacagi icin kene gibi yapisir 2019 a dek .. klubun cebinden para cikmayacak olsa yarin sutlarlar onu da ama sneijder gibi , podolski gibi piyasasi olmadigi icin basimiza kaldi

durum bu kadar basit

Adam meğerse pusuda bekliyormuş bu günü. Yazıklar olsun sana da Sinan Bilgin orana burana kına yakarsın şimdi.

sent via GSC

Sinan bilgin banlansın akıllanmamış daha

Geri
Üst Alt