Wesley Sneijder'in Sözleşmesi Feshedildi!

Bir hafta daha beklenebilirdi, nasıl olsa Tudor tekme tokat kovulacak bir hafta sonra, belki yeni gelecek hoca Sneijder ile çalışmak isteyebilirdi.

cezalı forumda aydın aslan kokteyl veriyormuş :@

Sneijder havalimanından uğurlanmalı. 1 kuruş almadan giden bu güzel adam bu taraftarın onu sevdiğini bilerek gitmeli.

Bravo adam ceketini alıp gitti.Dursun senin allah belanı versin

-YAĞLI SURATLI ÖZBEK
-HIRVAT ÇOMARI TUDOR
-GALATASARAY LİSELİ FOSİLLER

en nadide küfürler en güzel beddualar sizinle olsun:..

Benim amacım, isteğim belli. 2 senedir bok gibi ve alay konusu olmamıza sebep olan, sahada yatan, aldığı paranın hakkını vermeyen, işinin olmadığı şeylere burnunu sokan adamların bu kulüpten defolup gitmesi...
Amacın belli ise belli, kimsenin buna laf ettiği yok ama millet dünkü maç ile yıkılmış, yetmemiş çoğunluğun en son gönderilmesi gereken oyuncu olarak düşündüğü adam söylenenlerin aksine tek kuruş almadan gitmiş, senin attığın mesaja bak,yazık doğrusu.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
3 günlük ceza versen bana? :D
Yoksa küfür edecegim az kaldi..
Allah belani versin Dursun ve Tudor !
Icim aciyor..
20db2b9350c1ac5ff3f8e0e0875a2142.jpg

Benim amacım, isteğim belli. 2 senedir bok gibi ve alay konusu olmamıza sebep olan, sahada yatan, aldığı paranın hakkını vermeyen, işinin olmadığı şeylere burnunu sokan adamların bu kulüpten defolup gitmesi...

Ayni kafadayiz, semih in sabrinin basliklarinda hatim indirenler gitmelerine sevinerek , ismi sneijder , drogba ,podolski olunca esas durusa geciyorlar. Onemli olan faydadir . bunun karsiliginda aldigi paradir . iki senede 40 milyon liradan fazla paramizi hic eden bu vitaminsiz varken ne olduk ki ? ilk 3 e giremedi takim ,derbilerde gol atamadi . 1 beraberlik disinda ts, fb , basak ,hepsine kepaze olurken sneijder yok muydu

ceza sahasina iskemle koyup oturan , top gelirse vururum mantigindaki podolski de , orta sahada geri yana oynayan istatistik manyagi cakma kaptan da , ozcimbomlu kisvesinde 4 te 1 paraya kayseriye tamah eden sabri de , bu sneijder vampiri de aynidir gozumde

Amacın belli ise belli, kimsenin buna laf ettiği yok ama millet dünkü maç ile yıkılmış, yetmemiş çoğunluğun en son gönderilmesi gereken oyuncu olarak düşündüğü adam söylenenlerin aksine tek kuruş almadan gitmiş, senin attığın mesaja bak,yazık doğrusu.

Bu Ateş üfleyerek sönmez
adam ergen kuşun teki renktaş.

Geri
Üst Alt