Wesley Sneijder'in Sözleşmesi Feshedildi!

Belki ceza yiyeceğim ama bunu sormazsam kendi yüzüme bakamam. Dansözler para kazanmak için kıvırıyor, burda ki bazıları ne için bu kadar iyi kıvırıyor, gerçekten çok merak ediyorum.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Kenan nasılsın

Ne yalan söyleyim sevindim arkadaşlar darılmayın

Ne yalan söyleyim sevindim arkadaşlar darılmayın

Recep trollük yapılacak gün değil. Melo gitti 2 senedir 4. ve 6. olduk. Melo yokken de sırası ile 3. 5. ve 8. olmuştuk.

Sneijder gidince de bu sefer ilk 10'a giremeyeceğiz. Neden mi? Çünkü yerini doldurabilecek bir vizyon camia da yok. Bırak yönetimi. Normalde bu kadar duygusal olmayalım derim ama Dursun gibi turşucu laleleri başkan yapan genel kurulun aklı bu.

Hagi gitti 16 sene yeri dolmadı. Sneijder ayrı bir yer onun çeyreği etmez ama en yakın da oydu yine. Yeri dolmayacak.

Recebi yanlış yerden ikna etmeye çalışıyorsunuz.

Bakın şimdi, Recep suçuk yermiyiz kardeşim?

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Diyorum daha kötü ne yapabilirler takımı rezil edecek daha ne yapabilirler her defasında şaşırtıp daha rezilini yapıyorlar. Padişah kuklası bu adamlar gitmedikçe bu takımdan bir yol olmaz. Türkiye'nin aynasıdır Galatasaray bu kokuşmuşluğun içerisinde sağlam kalması şaşırtıcı olurdu.

gft.jpg

Susmaya devam etsinler.

Recebi yanlış yerden ikna etmeye çalışıyorsunuz.

Bakın şimdi, Recep suçuk yermiyiz kardeşim?

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Yav Kenan sen de yanlış anlama ama sende senin gibi düşünmeyen herkesi bişeylerle itham edip duruyorsun. Şu huyundan vazgeç artık...

Yav Kenan sen de yanlış anlama ama sende senin gibi düşünmeyen herkesi bişeylerle itham edip duruyorsun. Şu huyundan vazgeç artık...
Barış, Recep ile benim aramda ki bir şaka, olayın ima ile uzaktan yakından alakası yok.

Bundan ayrı hiç bişey ima ettiğim yok, düne kadar yazılan mesajları aç incele, kimler neler yazmışlar ama bugün çok güzel bir tokat yediler. Yine Tudor için ölüp bitenler, dün maçtan sonra muhteşem bir dönüş sergilediler.

Ayrıca bir suçlamada bulunmadan mesajlarımı gözden geçirme zahmetinde bulunsaydın, yazılan en aykırı fikirlere bile katılmadığım halde saygı duyduğumu görürdün.

Tabi birde yanlış hatırlamıyorsam, Sneijder konusunda, parasını düşünen adam için takımı sabote ediyorsunuz, siz nasıl taraftarsınız gibi mesaj atanlardan biri de sendin. Eğer seni başkası ile karıştırmıyorsam, çünkü böyle mesajlar atan bir kaç kişi vardı, böyle mesajlar atıp kendin gibi düşünmeyenleri bişeyler ile itham ediyorsun sulaması biraz havada kalıyor.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt