Wesley Sneijder'in Sözleşmesi Feshedildi!

DEtYhk4W0AAnlTs

allah belanızı versin içine ettiniz lan koskoca kulubün şerefsiz haysiyetsizler

Allah bin belanızı versin sizin. Siz gidene kadar bu takımı takip eden de, forma, kombine alan da büyük haindir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hadi bakalım hodri meydan. Dursun Soytarısı bundan sonra o stada gelebilecek mi geldiğinde rahat edebilecek mi göreceğiz. Hodri meydan.

portakal bayram yapıyor siz dövünüyorsunuz.
habere göre adam bonservisini de alacaklarını da elde etmiş voliyi vurmuş son bir emekli ikramiyesini de amerika liginden bir takımla anlaşarak kaparsa değmeyin keyfine.
portakalın ahıymış ne ahı acaba ?
Sen ne anlatıyorsun kaç günden beri? Dün takım rezil oldu hala buraya gelmiş portakal voleyi falan vurdu. Bana ne lan kalitesi belli olan adamın aldığı paradan, takımda bir sürü haysiyetsiz çöp varken. Kaç gündür yaladığınız, sözde ıtaatçınız Tudoru sallayan yok takımda, sahada herkes kafasına göre takıldı durdu. Millete ayar çekeceğine kaç aydır takımın başında gram top oynamadı önce onun hesabını versin. Geçen @Musap Aydınlı ile aklınızca dalga geçiyordunuz başımızda ki teknik direktör bozuntusunun ismini kısaltarak yazdığı için, art niyetli yazıyorsun diyordunuz. Asıl art niyetli sensin, portakal kelimesini bal gibide aşağılamak için kullanıyorsun yazdığın mesajın tümüne bakınca. Senin gibi bir kaç tane daha vardı Tudoru yalamaktan dilleri uyuşan, en azından onlar çabuk döndü. Sen daha hala takımda ki problemler sırasında en son sırada gelecek olan adama sallıyorsun.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Valla artık dayanamıyorum.2008 den beri üyeyim ama artık buraya kadarmış. kötü bir futbolumuz vardı onuda hiç ettiniz.Dursunu da tudoru da desteleyueni de dursuna oy evreninde...
Artık kaç gün ceza verirsiniz bilmem ama yeter çıldırttınız taraftarı.Biri otel yapıp zengin olacam diye koca çınarı batırdı.

Bundan sonra her her yolun ucu sneijdere cıkar, her yenilgi vs son iki senede üst düzey performans göstermemiş olsa bile bu takımda rahatlıkla oynardı, yönetim büyük yük aldı, resmen ayağına sıktı

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dursun seni gördüğüm yerde linç edip gebertmek istiyorum hain şerefsiz sürtük.

Oh be sonunda. Oyunu kilitleyen Galatasaray'ın orta sahasını felç eden Sneijder gönderildi! Haftaya tur garanti oldu sonunda! Allah korusun ileriye top taşıyan hızlı akıllı Selçuk gitseydi ne olacaktı! Kabus olurdu herhalde.

hiç kullanmadım kullanmayı da düşünmüyorum .

kına yakacak durum yok . severim ben portakalı . ama kusura bakmasın taaa şampiyon oldugumuz sene gitmesi gerekti. her şeyi tadında bırakmak lazım .futbolun profesyonel bir spor olduğunu unutmayın .
Keşke başımızda ki o yere göğe sığdıramadığınız teknik direktör bozuntusuda biraz profesyonel davranmayı bilse. Tek bildiği disiplin onunda hiç bir halta yaramadığı dün kabak gibi görüldü. Sahada takım umrunda olmayan bir sürü rezil vardı, çok disiplinliydiler çooooook.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
ulan dün GS tarihinin en rezil gecelerinden biriydi adamlar dönmüş bugün hala wesleyi gönderme peşindeler şerefsizler takım her geçen gün daha rezil duruma düşüyor hala salak salak işlerle uğraşın siz allahsız kitapsızlar

Ben Sneijder ile ilgili şu soruların cevabını merak ediyorum;

1. Tudor, Sneijder' i takımda istemediğini açıkça ifade etti mi? Evet ise ne zaman?

2. Geçtiğimiz sezon Tudor ile Sneijder arasında bir anlaşmazlık yaşandı mı? Yaşandıysa detayları neler?

3. Basına yansıdığı gibi Sneijder ekstra izin talep etti mi? Evet ise bu izni talep ederken Tudor' un kendisini takımda istemediğini biliyor muydu?

4. Eğer ekstra izin verildiyse bu izin Sneijder' e transfer görüşmesi yapması için mi verildi?

5. Sneijder antrenmanlara başladıktan sonra Tudor ile yönetim arasında takımda kalması konusunda bir görüşme gerçekleşti mi? Gerçekleştiyse ne konuşuldu?

Bu soruların cevabı açıklanmadığı müddetçe her halükarda zarar gören Galatasaray olacaktır.

Ben Sneijder ile ilgili şu soruların cevabını merak ediyorum;

1. Tudor, Sneijder' i takımda istemediğini açıkça ifade etti mi? Evet ise ne zaman?

2. Geçtiğimiz sezon Tudor ile Sneijder arasında bir anlaşmazlık yaşandı mı? Yaşandıysa detayları neler?

3. Basına yansıdığı gibi Sneijder ekstra izin talep etti mi? Evet ise bu izni talep ederken Tudor' un kendisini takımda istemediğini biliyor muydu?

4. Eğer ekstra izin verildiyse bu izin Sneijder' e transfer görüşmesi yapması için mi verildi?

5. Sneijder antrenmanlara başladıktan sonra Tudor ile yönetim arasında takımda kalması konusunda bir görüşme gerçekleşti mi? Gerçekleştiyse ne konuşuldu?

Bu soruların cevabı açıklanmadığı müddetçe her halükarda zarar gören Galatasaray olacaktır.

Adamın Sneijder'in adını duymaya tahammülü yok. Sence cevap açık değil mi?

Sen ne anlatıyorsun kaç günden beri? Dün takım rezil oldu hala buraya gelmiş portakal voleyi falan vurdu. Bana ne lan kalitesi belli olan adamın aldığı paradan, takımda bir sürü haysiyetsiz çöp varken. Kaç gündür yaladığınız, sözde ıtaatçınız Tudoru sallayan yok takımda, sahada herkes kafasına göre takıldı durdu. Millete ayar çekeceğine kaç aydır takımın başında gram top oynamadı önce onun hesabını versin. Geçen @Musap Aydınlı ile aklınızca dalga geçiyordunuz başımızda ki teknik direktör bozuntusunun ismini kısaltarak yazdığı için, art niyetli yazıyorsun diyordunuz. Asıl art niyetli sensin, portakal kelimesini bal gibide aşağılamak için kullanıyorsun yazdığın mesajın tümüne bakınca. Senin gibi bir kaç tane daha vardı Tudoru yalamaktan dilleri uyuşan, en azından onlar çabuk döndü. Sen daha hala takımda ki problemler sırasında en son sırada gelecek olan adama sallıyorsun.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

hakaret etsem bunu direk yaparım .
portakal kelimesinin hollandalılar için kullanılan lakap oldugunu herkes bilir.
elinin altında google var ara bulursun .
dünkü maçta portakal olsa eminim 5 tane atardık haklısın .
neyse bu üslubun da mesajın da niyetin de senin olsun

Geri
Üst Alt