Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.468
- 26.239
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben 20 temmuzdaki rövanş maçına kendimi saklıyorum ağzına sağlıkBen üstlenmiyorum, direkt yiyorum. 2006 dan beri üyeyim ilk olacak heyecanlıyım.
Dursun senin ben yağlı suratındaki her gözeneği tek tek ...
Sen ne anlatıyorsun kaç günden beri? Dün takım rezil oldu hala buraya gelmiş portakal voleyi falan vurdu. Bana ne lan kalitesi belli olan adamın aldığı paradan, takımda bir sürü haysiyetsiz çöp varken. Kaç gündür yaladığınız, sözde ıtaatçınız Tudoru sallayan yok takımda, sahada herkes kafasına göre takıldı durdu. Millete ayar çekeceğine kaç aydır takımın başında gram top oynamadı önce onun hesabını versin. Geçen @Musap Aydınlı ile aklınızca dalga geçiyordunuz başımızda ki teknik direktör bozuntusunun ismini kısaltarak yazdığı için, art niyetli yazıyorsun diyordunuz. Asıl art niyetli sensin, portakal kelimesini bal gibide aşağılamak için kullanıyorsun yazdığın mesajın tümüne bakınca. Senin gibi bir kaç tane daha vardı Tudoru yalamaktan dilleri uyuşan, en azından onlar çabuk döndü. Sen daha hala takımda ki problemler sırasında en son sırada gelecek olan adama sallıyorsun.portakal bayram yapıyor siz dövünüyorsunuz.
habere göre adam bonservisini de alacaklarını da elde etmiş voliyi vurmuş son bir emekli ikramiyesini de amerika liginden bir takımla anlaşarak kaparsa değmeyin keyfine.
portakalın ahıymış ne ahı acaba ?
Keşke başımızda ki o yere göğe sığdıramadığınız teknik direktör bozuntusuda biraz profesyonel davranmayı bilse. Tek bildiği disiplin onunda hiç bir halta yaramadığı dün kabak gibi görüldü. Sahada takım umrunda olmayan bir sürü rezil vardı, çok disiplinliydiler çooooook.hiç kullanmadım kullanmayı da düşünmüyorum .
kına yakacak durum yok . severim ben portakalı . ama kusura bakmasın taaa şampiyon oldugumuz sene gitmesi gerekti. her şeyi tadında bırakmak lazım .futbolun profesyonel bir spor olduğunu unutmayın .
Ben Sneijder ile ilgili şu soruların cevabını merak ediyorum;
1. Tudor, Sneijder' i takımda istemediğini açıkça ifade etti mi? Evet ise ne zaman?
2. Geçtiğimiz sezon Tudor ile Sneijder arasında bir anlaşmazlık yaşandı mı? Yaşandıysa detayları neler?
3. Basına yansıdığı gibi Sneijder ekstra izin talep etti mi? Evet ise bu izni talep ederken Tudor' un kendisini takımda istemediğini biliyor muydu?
4. Eğer ekstra izin verildiyse bu izin Sneijder' e transfer görüşmesi yapması için mi verildi?
5. Sneijder antrenmanlara başladıktan sonra Tudor ile yönetim arasında takımda kalması konusunda bir görüşme gerçekleşti mi? Gerçekleştiyse ne konuşuldu?
Bu soruların cevabı açıklanmadığı müddetçe her halükarda zarar gören Galatasaray olacaktır.
Sen ne anlatıyorsun kaç günden beri? Dün takım rezil oldu hala buraya gelmiş portakal voleyi falan vurdu. Bana ne lan kalitesi belli olan adamın aldığı paradan, takımda bir sürü haysiyetsiz çöp varken. Kaç gündür yaladığınız, sözde ıtaatçınız Tudoru sallayan yok takımda, sahada herkes kafasına göre takıldı durdu. Millete ayar çekeceğine kaç aydır takımın başında gram top oynamadı önce onun hesabını versin. Geçen @Musap Aydınlı ile aklınızca dalga geçiyordunuz başımızda ki teknik direktör bozuntusunun ismini kısaltarak yazdığı için, art niyetli yazıyorsun diyordunuz. Asıl art niyetli sensin, portakal kelimesini bal gibide aşağılamak için kullanıyorsun yazdığın mesajın tümüne bakınca. Senin gibi bir kaç tane daha vardı Tudoru yalamaktan dilleri uyuşan, en azından onlar çabuk döndü. Sen daha hala takımda ki problemler sırasında en son sırada gelecek olan adama sallıyorsun.
Bu Ateş üfleyerek sönmez