Wesley Sneijder'in Sözleşmesi Feshedildi!

Allahtan işteyim de mola bitti şimdi forumdan çıkmam gerekecek yine yoksa patlayıp uzun süreli bir ceza yerdim

sent via GSC

Tudor gibi basit bir hoca için podolski bruma ve son olarak sneijder gibi bir adamı yolluyorlar yazık!

Perşembe günü maç sonu stada giden taraftarın yarısı dursun'a diğer yarısıda tudor'a saldırır.

Adamın Sneijder'in adını duymaya tahammülü yok. Sence cevap açık değil mi?

Ben çıkarım yapmak istemiyorum. Şeffaf bir şekilde ne halt yeniyorsa, resmi ağızdan açıklama duymak istiyorum. Çıksın açıklasın, delikanlı gibi istemiyorum, şu sebeple istemiyorum desin. Bu olay öyle gizli kapılar ardında ya da susarak, kaçarak kapanacak bir olay değil bence.

hakaret etsem bunu direk yaparım .
portakal kelimesinin hollandalılar için kullanılan lakap oldugunu herkes bilir.
elinin altında google var ara bulursun .
dünkü maçta portakal olsa eminim 5 tane atardık haklısın .
neyse bu üslubun da mesajın da niyetin de senin olsun
Hollandalılara portakal dendiğini biliyorum ama mesajının tamamına bakıldığı zaman hangi niyetle yazıldığı belli. Ayrıca lakap genel olarak pozitif anlamda kullanılır, senin yazdığın gibi devamlı adama sallayan negatif mesajlar da değil. Üstelik bunu bir insan devamlı yapıyorsa bana göre başka bir niyeti yoktur. Bu da yetmedi sen adama birde oynamadığı maç üzerinden sallıyorsun, niyetin bayağa bayağa belli.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

size de aziz daha sempatik gelmeye başladı mı?

En sonunda futbol tarihinde bir ilk olacak sanırım Dursun tekme tokat dövülecek.Sabrımızın sonu geldi artık yağ surat.Hem işler berbat gidiyor üstüne birde takımın en iyi oyuncusunu gönderiyorsun.Haftaya elenelim bak bakalım neler olacak o stadda.

Taraftar perşembe günkü maça nefretini dökmek için gidecek. Böyle bir ortamda 3 tane gol atıp turu falanda geçmemiz imkansız.

Peki tur kaybedilince nolacak işte o stadın o zaman başlarına yıkılması lazım. O gece bu tudorun takımın başından kovulması lazım.
Tudorda giderse o zaman Sneijder'i boş yere yollamış olacağız.

Geri
Üst Alt