Wesley Sneijder'in Sözleşmesi Feshedildi!

Şakayı ve trollüğü bir kenara bırakırsak; Wesley'i ayıyı bir sağa, bir sola yatırmasıyla, Real'e attığı golle, Juve'yi evine yollamasıyla, Muslera'nın da büyük emeğiyle birlikte Hanzo'ya rağmen takıma 3 kupa kazandırmasıyla hatırlayacağım.

Gitmesini istemem, ondan nefret etmemle veya sevmediğimle en ufak bir alakası yok. Ben takımımın menfaatlerini düşünürek gitmesi taraftarıydım.

Hangi GS'lı Wesley'den nefret edebilir yahu? Ama profesyönel bir dünya futbol. GS'a bir şeyler kazandırdı, bunun sonucunda da kendi de emeğinin karşılığını misliyle aldı. Şimdi de (bence) gitmesi gerekiyordu.

Ancak tabii ki gönderilme şekli rezalet ve üzücü oldu. TD istemeyebilir bir oyuncuyu. Bundan doğal bir şey yok. Madem istemiyorsun; sezon daha bitmeden bunu ona söylersin, böyle böyle seni düşünmüyoruz. Gelecek sene kendine takım bul dersin. Bir organizasyon düzenlersin, plaketini verirsin yollarsın. Ama bu şekilde hoş olmadı.

Gönderilmesi taraftarıyız dedik diye forumda dursuncu, hain, kuş gibi ithamlarda bulunulmasaydı eğer burası bu kadar kutuplaşmayacaktı. Birileri bunu sidik yarışına dönüştürmek için elinden geleni yaptı.

Forumda aksi fikir beyan eden insanlara saygı duyulmadığı sürece burada daha çok birbirimizi yeriz biz. Bir zamanlar ne yazdığıma çok dikkat ederdim. Kırıcı, saygısızlık ifadeleri vs barındırmasın diye. Ama bazıları bunu maalesef güçsüzlük olarak algıladı.

Madem öyle, biz de o şahıslar gibi yazalım değil mi. Altta kalanın canı çıksın.

Neyse konu dağılmasın. Ne diyelim, yolu açık olsun.

Son düzenleme:
sneijder elbette gidecekti yaşı olmuş 33. ama herzamanki gibi bir yıldızımızı daha mundar edip öyle gönderdik. ne olurdu 1 sene daha bekleyip adamın son senesinde oynamasına müsaade etselerdi.

Şakayı ve trollüğü bir kenara bırakırsak; Wesley'i ayıyı bir sağa, bir sola yatırmasıyla, Real'e attığı golle, Juve'yi evine yollamasıyla, Muslera'nın da büyük emeğiyle birlikte Hanzo'ya rağmen takıma 3 kupa kazandırmasıyla hatırlayacağım.

Gitmesini istemem, ondan nefret etmemle veya sevmediğimle en ufak bir alakası yok. Ben takımımın menfaatlerini düşünürek gitmesi taraftarıydım.

Hangi GS'lı Wesley'den nefret edebilir yahu? Ama profesyönel bir dünya futbol. GS'a bir şeyler kazandırdı, bunun sonucunda da kendi de emeğinin karşılığını misliyle aldı.

Ancak tabii ki gönderilme şekli rezalet ve üzücü oldu. TD istemeyebilir bir oyuncuyu. Bundan doğal bir şey yok. Madem istemiyorsun; sezon daha bitmeden bunu ona söylersin, böyle böyle seni düşünmüyoruz. Gelecek sene kendine takım bul dersin. Bir organizasyon düzenlersin, plaketini verirsin yollarsın. Ama bu şekilde hoş olmadı.

Gönderilmesi taraftarıyız dedik diye forumda dursuncu, hain, kuş gibi ithamlarda bulunulmasaydı eğer burası bu kadar kutuplaşmayacaktı. Birileri bunu sidik yarışına dönüştürmek için elinden geleni yaptı.

Forumda aksi fikir beyan eden insanlara saygı duyulmadığı sürece burada daha çok birbirimizi yeriz biz. Bir zamanlar ne yazdığıma çok dikkat ederdim. Kırıcı, saygısızlık ifadeleri vs barındırmasın diye. Ama bazıları bunu maalesef güçsüzlük olarak algıladı.

adımdan daha emin olduğum bişey varsa o da çok pişman olacaksınız yıllarca sneijderi arayacaksınız

Hangi GS'lı Wesley'den nefret edebilir yahu? Ama profesyönel bir dünya futbol. GS'a bir şeyler kazandırdı, bunun sonucunda da kendi de emeğinin karşılığını misliyle aldı.

Yazdıklarıma dikkat ederim mi? bir birimizin yazdıklarına saygı göstermezsek mi? Millet sinirden ne yazdığını bilmiyorken sen yazılanlara alaycı bir şekilde güldüğünü beyan eden bir mesaj atıyorsun, yani ne yazdığına dikkat ediyorsun nede sneijderin gitmesini istemediği için gittiğine üzülenlerin yazdıklarına saygı gösteriyorsun. Ondan sonra gelip saygıdan, dikkat etmekten bahsediyorsun, Şakamısın sen?

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Yazdıklarıma dikkat ederim mi? bir birimizin yazdıklarına saygı göstermezsek mi? Millet sinirden ne yazdığını bilmiyorken sen yazılanlara alaycı bir şekilde güldüğünü beyan eden bir mesaj atıyorsun, yani ne yazdığına dikkat ediyorsun nede sneijderin gitmesini istemediği için gittiğine üzülenlerin yazdıklarına saygı gösteriyorsun. Ondan sonra gelip saygıdan, dikkat etmekten bahsediyorsun, Şakamısın sen?

Bu Ateş üfleyerek sönmez

O saygı olayının çizgisi çok önce kaçtı. Saygı bekleyen adam önce saygılı olacak. O da olmadığına göre, biz niye altta kalalım? Saygısızlık olarak algılama ama öyle ... böyle ... diye bi laf var.

Sen o TD'nide , o başkanınıda bir tarafına yapistir.
Şimdi Belhanda kurtarsın sizi. Haysiyetsiz herifler.

Koskoca Galatasaray'ı bitirdiniz !

Moderatör tarafında düzenlendi:
O saygı olayının çizgisi çok önce kaçtı. Saygı bekleyen adam önce saygılı olacak. O da olmadığına göre, biz niye altta kalalım? Saygısızlık olarak algılama ama öyle ... böyle ... diye bi laf var.
Çok basit engellersin ama burda herkesin görebileceği öyle bir mesajı atmak ve resmin üstüne, mesajlara gülüyorum diye yazmak, bazı üyelerin sana bireysel olarak yaptığı saygısızlıktan daha büyük saygısızlık. Sende kusura bakma ama ben bireysel olaylar yüzünden genele yapılan saygısızlığa böyle konuşurum.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Emeği geçenlerin allah belasını versin
Fenere filan giderse seni orda tutanın da allah belasını versin

bırak şu omurgasız döneği, daha düne kadar Tudor için ölüp bitiyordu. Başarıyı geçtim, tek bir derbi kazanamamış adama, hemde iç sahada, günlerce taptılar dün foyası ortaya çıkınca bir tanesi hariç hepsi döndüler. Böyle bir adamı neredeyse ilah ilan edip millete Sneijderi Galatasaraydan üstün tutuyorsunuz diyorlar birde.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Galatasaray'ın başında henüz 5-6 aydır bulunan bir hoca için derbi kazanamıyor yorumu yapmak ne kadar doğru?Yazılan bütün yorumlar duygusal veya sinirle yazılıyor.

Galatasaray'ın başında henüz 5-6 aydır bulunan bir hoca için derbi kazanamıyor yorumu yapmak ne kadar doğru?Yazılan bütün yorumlar duygusal veya sinirle yazılıyor.
Evet sinirde var, duygusallık da ama derbi kazanamadığı da net bilgi. Beşiktaş maçı için kimse bişey demedi yeni geldi dendi ama kibirbahçe maçını Brumayı oyundan alarak kendi verdi. Bu bölümde sinirde yok duygusallık da, bu bilinen bişey. Bunun dışında 5-6 aydır takımın başında ve takım daha kötü durumda. Dün yine kasaba takımına karşı Gomisi çıkarıp ereni aldı oyuna, kasaba takımına karşı çift, hatta sinan ile üç forvete geçmeye cesareti yetmedi.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
Evet sinirde var, duygusallık da ama derbi kazanamadığı da net bilgi. Beşiktaş maçı için kimse bişey demedi yeni geldi dendi ama kibirbahçe maçını Brumayı oyundan alarak kendi verdi. Bu bölümde sinirde yok duygusallık da, bu bilinen bişey. Bunun dışında 5-6 aydır takımın başında ve takım daha kötü durumda.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

3. 4. derbileri de alamazsa o zaman katılabilirim bu yorumuna,şu an için demek biraz aceleciliğe kaçıyor sanki.

3. 4. derbileri de alamazsa o zaman katılabilirim bu yorumuna,şu an için demek biraz aceleciliğe kaçıyor sanki.
Sadece derbiler değil, üçüncü dördüncü derbide değil mesele. Mesele yaptığı değişiklikler ile maçı vermesi. Dün kasaba takımına karşı adam çift forvete dönemedi yav daha ötesi var mı. Disiplin disiplin diyor, sahada ki oyuncular kafasına göre takılıyor, hani nerde disiplinin bir parçası taktik disiplin. Üstelik bu takım altı aydır bunun yönetiminde, bu kadar zaman da iki üç varyasyon da mı yapamaz bir takım.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
1 sene daha kalsa gitse de aramayacak mıydık,eninde sonunda gidecekti.Hagi'yi hala aramıyor muyuz misal?Sneijder'in gönderiliş biçiminden alakasız bir şey yazdığın.
içinde ukte kalırsa bişey hiç bi zaman unutamazsın. sneijder kontratını tamamlayıp gitseydi fazla aramazdık sonuçta görevini tamamlayıp gitmiş olacaktı ama şimdi yarım kaldı bişeyler

Sneijder su içinde 2 sene daha oynardı. Hay ben sizin futbol zekanızı ..

Geri
Üst Alt