Wesley Sneijder'in Sözleşmesi Feshedildi!

Belki ceza yiyeceğim ama bunu sormazsam kendi yüzüme bakamam. Dansözler para kazanmak için kıvırıyor, burda ki bazıları ne için bu kadar iyi kıvırıyor, gerçekten çok merak ediyorum.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Sneijder gibi bir adamı bile yedi lan bu kulüp iğrenç bi düzen var bu camiada, nefret ediyorum bu kalleşlerden

Melo ve Sneijderi ararız yıllarca bizde. Aynı Hagi de olduğu gibi.

sent via GSC
Bu hainlerden
Bu kalleşlerden
Bu vefasızlardan

Bıktım artık bıktım
Bu kulüp içinden darbe yedi hep
Bıktım lise zihniyetinden
Kimi sevdiysek elimizden aldılar

Bu kulüp içinde ki pislikleri ne zaman temizleyecek ne zaman

Türkiye'de herzaman kapalı kapılar ardında bişeyler döner. Ancak, oyuncuya dayalı sistemi Asker kışlası disiplini ile düzeltemezsin. Bu adamlar koca koca adamlar, iş olarak yapıyorlar emir eri olarak değil. Disiplin ikili ilişkiler ile kazanacağını saygı ile sağlanır, sana takımın başı olarak saygı duyan kimse de disiplinsizlik yapmaz. Örnek, şu an ki Milli Takım tecrübesi dışında Fatih Terim. Takım içinde yumruklu kavgayı ona duyulan saygı sayesinde halledip, takımı derbiye çıkarıp galip geldi. Tudor için sneijder izin gününde antrenmana karşı geldi diye taktı diyorlar. Diyelim ki bu doğru, fikrini açık açık söyleyenden değil, sinsi sinsi, içten içe sana düşmanlık besleyenlerden korkacaksın. Bunu neden dedim biliyormusun, ben dün sahada disipline edilmiş bir takım göremedim, çünkü herkes lay lay lom kendi havasında takıldı. Disiplin olan takım başında ki teknik direktör ve taraftarına saygıdan en azından mücadele eder. Dikkatini çekiyorum Saygıdan ve Disiplin edilmiş takım!

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Hoca öğütme makinesine döndük adeta.Öyle askeri kışla gibi olmaz minvalinden laflarla yumuşayıp futbolculara arka çıkarsak bunun sonu yok.Futbolcuya dayalı düzeni eleştirip futbolcuları hocaya karşı pohpohlamayı çelişkili buluyorum.Tudor'a hala sabredişimin tek bir sebebi var o da bir şeyleri değiştirmek için çabalıyor.Sahada hala çöpler oynuyor diyeceksin,hiçbir şey birdenbire olmaz diyip beklerim ben de.

Sneijder bu kulüpte efsane oldu, hep iyi hatırlanacak. Son sene parasını almadan da çekti gitti. Hadi Selçuk leşi de yapsın bunu görelim. Sneijder için çok ofkeliyim beni hiçbir transfer sakinlestirmez ancak Selçuk dursun tudor giderse normal olabilirim.

Sinan Bilgin banlansın mı diye konu açılmıştı ben de yok demiştim. Keşke evet deseydim, yılan gibi haftalardır pusuda bekleyip bugün ortaya çıktı.

Muhtemelen göbek atmıştır bu haberden sonra, senin ve senin gibiler yüzünden kulübün ağzına sıçıyor Dursun haini. Onun kadar siz de hainsiniz. Şimdi münasip bi yerine kına yak Sneijder gitti Allahın gerizekalı marjinal hıyarı. Elitliğine tükürsünler.

sent via GSC

Hoca öğütme makinesine döndük adeta.Öyle askeri kışla gibi olmaz minvalinden laflarla yumuşayıp futbolculara arka çıkarsak bunun sonu yok.Futbolcuya dayalı düzeni eleştirip futbolcuları hocaya karşı pohpohlamayı çelişkili buluyorum.Tudor'a hala sabredişimin tek bir sebebi var o da bir şeyleri değiştirmek için çabalıyor.Sahada hala çöpler oynuyor diyeceksin,hiçbir şey birdenbire olmaz diyip beklerim ben de.
Sarper, kimse futbolcuya dayalı sistemin devam etmesini istemiyor ama bu işin çözümü de böyle pat küt değil. Teknik direktör otoritesini kaybetmeden krizleri yönetebilme kabiliyetine sahip olmalı, yoksa işte böyle sahaya çıkardığı takım mücadele etmeden üstüne birde sahada lay lay lom kafasına göre takılır. Evet Tudor teoride doğru tespitler yapıyor ama işin pratiğine baktığımızda Tudor da problemlerden biri durumunda. Buna uygun bir hoca getirirsen, otoritesini kaybetmeden takımın saygısını kazanan, işte o zaman devamlı hoca değiştirmene gerek kalmaz. Ancak sen gidip Hamza gibi bir problemi, biliyorum seviyorsun ama vadi dolmuş denizliyi, başka bir görev için getirip soğuk suya attığın çok naif Riekerinki ve son olarak gerçekten psikolojik sorunları olduğunu düşünmeye başladım başladığım Tudoru getirirsen, işte sonucu böyle olur.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
Sinan Bilgin banlansın mı diye konu açılmıştı ben de yok demiştim. Keşke evet deseydim, yılan gibi haftalardır pusuda bekleyip bugün ortaya çıktı.

Muhtemelen göbek atmıştır bu haberden sonra, senin ve senin gibiler yüzünden kulübün ağzına sıçıyor Dursun haini. Onun kadar siz de hainsiniz. Şimdi münasip bi yerine kına yak Sneijder gitti Allahın gerizekalı marjinal hıyarı. Elitliğine tükürsünler.

sent via GSC
Refik nerdesin Refik, beğenmediğin Almancılar yürütüyor isyanı Refiiik.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Geri
Üst Alt