West Brom ve Galatasaray, Mbaye Diagne İçin Prensipte Anlaştı

kiralık

2 şimdi

6 ligde kalırlarsa
4 küme düşerlersa

bi de robson kanu diye bi herif var euroda iyi oynamıştı onu da kiralık versinler
Renktaş adamların forveti iş yapsa Diagne'yi neden istesinler :D Adamlardan istencek son adam o bence

Wba forumlarina baktim wn son belfodil haberleri var gecen haftadan

Zorunlu opsiyon koydursak onu şu an ffpye dahil edebilir miyiz

Bu davari satamadan oyuncu falan alamayız zaten

GSCimbom Mobile App

işte kurnazlık yapıp başka klubede önericeksin oradan kızıştırıcaksın pazarlıgı. yönetim medyayı yönetemiyor hiç

4 milyona biz 3 tane zorunlu kiralik opsiyonlu transferi bitirebilirsek, bunu 4+ ligde kalirlarsa zorunlu 4 milyonlu opsiyonuyla yollardim kabul ederlerse.

Düserlerse geri gelir ve artik yasi 30 olmus olur ve avrupada oynama hevesi bitmis olur belki. Ondan sonra araplara gitmeye daha sicak bakar normalde. Veririsin menajerine 1 milyon komisyon o da bunu 5-6 milyona götürür araplara.

Zorunlu satın almayı kabul etse niye şimdi kiralasın ki WBA, FFP'leri mi var? Ya alırlar ya almazlar. Kiralık için göndermenin lüzumu yok, satmayı da gözardı edecek lüksümüz yok. Şu anki oyunuyla PL'de 10 milyonluk transferi hak eder Diagne ama kırk yılda bir oynayıp bal çaldığı performansa güvenip WBA o yükün altına girer mi emin değilim, inşallah girerler.

Zorunlu satın almayı kabul etse niye şimdi kiralasın ki WBA, FFP'leri mi var? Ya alırlar ya almazlar. Kiralık için göndermenin lüzumu yok, satmayı da gözardı edecek lüksümüz yok. Şu anki oyunuyla PL'de 10 milyonluk transferi hak eder Diagne ama kırk yılda bir oynayıp bal çaldığı performansa güvenip WBA o yükün altına girer mi emin değilim, inşallah girerler.

Adamlarin simdi fazla paralari yoksa, Championshipdeki düsük yayin gelir ile durumlari nasil olur sence? Parachute payment diye birsey var orda, ama hemen geri PL'e cikmadiklari an sorun yasayabiliyorlar.

Riske girmeyi istemezler iste. Hele Diagnenin maasi kücük ingiliz takimlari icin baya yüksek. Yani isteseler öderlerde, ama o rakamlari normalde en iyi oyunculari aliyor.

Ligde kalırlarsa 30 milyon pound vereceklerse ok riskse risk anasını satayım ha diagne kaçırmış ha BBabe bize farketmez de Babel dedim aklıma geldi bak babeli alın lan 3 milyona bırakırız ucuz adam istiyorsanız alın size ucuz adam.

Ellerindeki tum 5 milyonu simdi versinler. Ligde kalirlarsa 5 milyon da yazin.
Hatta son 6 ay maasini biz odeyelim. Eldeki parayla aninda Mohammed'i alalim.
5 milyon sterlin 5.5 milyon euro etse Mohammed sonrasi 2.5 kaliyor.
Onyekuru ucretsiz kiralanir. 2.5 ile de en az 2 tane oyuncu kiralanir.

Ligde kalırlarsa 30 milyon pound vereceklerse ok riskse risk anasını satayım ha diagne kaçırmış ha BBabe bize farketmez de Babel dedim aklıma geldi bak babeli alın lan 3 milyona bırakırız ucuz adam istiyorsanız alın size ucuz adam.
Aynen, ikisini birden verelim

Adamlarin simdi fazla paralari yoksa, Championshipdeki düsük yayin gelir ile durumlari nasil olur sence? Parachute payment diye birsey var orda, ama hemen geri PL'e cikmadiklari an sorun yasayabiliyorlar.

Riske girmeyi istemezler iste. Hele Diagnenin maasi kücük ingiliz takimlari icin baya yüksek. Yani isteseler öderlerde, ama o rakamlari normalde en iyi oyunculari aliyor.

Şimdi niye paraları olmasın yav 3 tane ön taraf oyuncusuna 40'ı yapıştırmışlar sezon başında, şimdi Ozan kazmasına da 10 verecekleri konuşuluyor, Diagne'ye de onun kadar bir bütçe çıkarmaları çok mu fantastik? 2. ligdeki durumları bellerini bükebilir onu bilmiyorum ama bugün hala PL'in yayın gelirlerinden pay alıyorlarsa ligde kalmak adına böyle yüklerin de altına girmek durumundalar. 17 haftada 11 gol atmış herifler, Diagne olmasa başka adama da mecbur verecekler öyle bir para. Elde santraforu olmayan, FFP'de bütçesi olmayan Galatasaray'ın ne kazancı olacak ki opsiyonel satışlı bir kiralamadan?

Şimdi niye paraları olmasın yav 3 tane ön taraf oyuncusuna 40'ı yapıştırmışlar sezon başında, şimdi Ozan kazmasına da 10 verecekleri konuşuluyor, Diagne'ye de onun kadar bir bütçe çıkarmaları çok mu fantastik? 2. ligdeki durumları bellerini bükebilir onu bilmiyorum ama bugün hala PL'in yayın gelirlerinden pay alıyorlarsa ligde kalmak adına böyle yüklerin de altına girmek durumundalar. 17 haftada 11 gol atmış herifler, Diagne olmasa başka adama da mecbur verecekler öyle bir para. Elde santraforu olmayan, FFP'de bütçesi olmayan Galatasaray'ın ne kazancı olacak ki opsiyonel satışlı bir kiralamadan?

Ozan isi kolpa degil mi? Baskanlari ya da Emremiydi cikip simdiklik teklif falan yok dedi diye hatirliyorum gecen.

Böyle haberler var. Sahibleri kulübü satmayi istiyormus ve burda zaten bazi üyeler, sahibleri cimriymis diye tweetler görmüs gibi birsey yazmisti. Yani adam belki takimi zaten satacagim niye simdi fazla para harcayim moduna gecmistir.

Şu çocuğu 1 buçuk yil kiraya verin üzerine 5 milyon alın diagneyi,yalniz çocuk çok rencide edici oynuyor rakip bekleri çok sıkıntıya sokar

Şu çocuğu 1 buçuk yil kiraya verin üzerine 5 milyon alın diagneyi,yalniz çocuk çok rencide edici oynuyor rakip bekleri çok sıkıntıya sokar

Onyekuru yol alsin.
Cagne, Babel, feghouli ile kafa kafaya takas edelim. Bu üçü bunları ligde tutar.

Kiralık söz konusu bile olmamalı.
Mohammedi kafa kafaya alabileceğimiz bir bonservis getirir ise gitsin.
Aksi takdirde yollanmamalı.

Geri
Üst Alt