West Brom ve Galatasaray, Mbaye Diagne İçin Prensipte Anlaştı

Ligde kalırlarsa 30 milyon pound vereceklerse ok riskse risk anasını satayım ha diagne kaçırmış ha BBabe bize farketmez de Babel dedim aklıma geldi bak babeli alın lan 3 milyona bırakırız ucuz adam istiyorsanız alın size ucuz adam.
Babeli teklif edelim bence de kiralık 1,5 ve maaş onlarda, seneye de yollarız zaten

Şu çocuğu 1 buçuk yil kiraya verin üzerine 5 milyon alın diagneyi,yalniz çocuk çok rencide edici oynuyor rakip bekleri çok sıkıntıya sokar

Bizim ulkede 90 dk yi gecmez futbol hayati . Ayagini eline vermeleri 90 dk alir.

Kasaplardan olusan ve bu kasapligin da GS futbolcusuna rahat yapildigi bir ulke burasi.

diagne'ye en uymaz takım. Tamamen kapanıyor. 3 maç oynayamaz orada. Diagne tamamen hücum oynayan takımda işi bitiren isim olur, fazlası olamaz.

Galatasaray'a gelen resmi bir teklif yok menajerine gelmiş bir teklif bu. (Ajans 1905)

WBA Wolves karşısında 1-0 önde. Kümede tutar Sam bunları

Şu diagne den para kazanabilirsek acayip mutlu olurum. 3 5 M a da fitim ben. Götümüze kaçan miktar azalsın derdim o

GSCimbom Mobile App

1 milyona kiralayalım maaşıınıda biz ödemiş gibi gösterelim al sana 1+2 milyon etti 3 milyon transfer bütçesi 3 şimdi 3’de yazın yaparak mohamed’i bitirelim hiçkimse devre arası değil 10 5 bile vermez buna.

Ulan desene bunun dunku macta hirsi bu yuzdendi..Herif pres yapti kostu calim atti arkadaslarina bagirip organize etti izleniyomus adam..Tvai fazla motivasyon karti getirdi..Ama olsun izleyen ins begenmistir..Opsiyon isi zorunlu olmali..Olmazsa donerim kafasiyla gevsek hareketler yapiyo .

Ulan desene bunun dunku macta hirsi bu yuzdendi..Herif pres yapti kostu calim atti arkadaslarina bagirip organize etti izleniyomus adam..Tvai fazla motivasyon karti getirdi..Ama olsun izleyen ins begenmistir..Opsiyon isi zorunlu olmali..Olmazsa donerim kafasiyla gevsek hareketler yapiyo .
Dün maçın en iyisiydi.Oyunda kalsa BJK bu kadar öne çıkamazdi.Oyundan atılması hem şansızlık hem de hakem takdiri idi.Ama Fatih Hoca'nın takımın en iyi oyuncusu Diagne'yi maçtan sonra itibarsizlasmasi ona hiç yakışmadı.

Dün bu salak kirmizi yemeseydi bizdeki en iyi maci olacakti. Hep böyle oynasa

bu dönem satılmamalı diagne bu çapsızlar belli bayağı ucuza verecekler gelecek yönetim belki global anlamda iyi işler çıkarabilir istatistikleri çok iyi kingkongun

Geri
Üst Alt