West Brom ve Galatasaray, Mbaye Diagne İçin Prensipte Anlaştı

Kiraliksa hic gerek yok. Oraya buraya kiralayip piyasasini düsürüyoruz.
aldigimiz fiyata satmayi zaten beklemiyorum. Ama bir ingliz kulübünden 5-6 milyon gibi bir rakam koparmayi da mi basaramiyoruz?

aldigimiz fiyata satmayi zaten beklemiyorum. Ama bir ingliz kulübünden 5-6 milyon gibi bir rakam koparmayi da mi basaramiyoruz?

Corona ingilizlere de iyi vurdu. Kis transfer dönemine bak adamlarin. Dogru dürüz para harcayan yok.

Beyler hazır West bromwich ile kanka olmuşken Luyindamayi da 6 aylık kiralık verelim ateslesinler oradan bir 800k EUR daha eğer ligde kalırlarsa 7-8 milyon Euro zorunlu satın alma opsiyonu koyduralim Luyindama için ne demişler atanla tutanın iyi ise ligde kalırsın Diagne atacak Luyindama tutacak kardeş kulüp West bromwich

Luyindama EPL'de kendini gösterirse fiyatı 20 milyon Euroları bulur.
Bunları denemeliyiz aslında. Ver adamı sadece maaşını ödesinler. Orası bir vitrin.

Bu yasinda 800 bin Euro'ya kiraya verme durumu varsa, bu oyuncudan umudu kestik demektir.
Yani cope atilan 10 milyon Euro ustu bir para var ortada. Bir sekilde gider sansa bir kac gol atarsa 5-10 civarina belki satariz mantigi var saniyorum.
Tebrikler.

Elindeki malin degerini sifirlama uzerine ders versek yeridir.

Bu akıl hastasını kiralayabiliyorsak bile muazzam iş becermiş olurlar. Şu adamı takip eden kimse almaz.

Bu yasinda 800 bin Euro'ya kiraya verme durumu varsa, bu oyuncudan umudu kestik demektir.
Yani cope atilan 10 milyon Euro ustu bir para var ortada. Bir sekilde gider sansa bir kac gol atarsa 5-10 civarina belki satariz mantigi var saniyorum.
Tebrikler.

Elindeki malin degerini sifirlama uzerine ders versek yeridir.
Bir malın pazardaki fiyatını satın almak isteyenler oluşturur
Kimse 3-5 milyona bile almak istemiyorsa demek ki elimizdeki malın pek bi kıymeti yok
Ettiğimiz mallık elimizde kaldı. Üçyüz beşyüz ne koparsak kardır artık bunun kirasından satışından

3-5 zorunlu opsiyon koydurmamız lazım. 2 maç sonra nasıl bir şeye bulaştıklarını anlarlar

Açıkçası EPL seviyesinde oyuncuyu izlemeden veya izletmeden alacak bir takım olduğunu sanmıyorum. Menajer itelemesi gibi bir durum da yok. Diagne'nin kusurlarını bizden daha iyi biliyorlardır. Ceza sahası golcüsü arıyorlarsa çerez parasına alınabilir bir risk onlar için.

Bu şimdi İngiltere’ye gidip West Ham’e imza atar yine.

DAILY STAR - UK

Sam Allardyce, yönetim kurulunu kendisine iki yeni oyuncu almaya davet ederken, Galatasaray'ın forvet oyuncusu Mbaye Diagne, sezon sonuna kadar kiralık olarak West Brom'a transfer oldu!

1611820509544.png

30 yasina gelmis adamı hala pazarlamaya calisiyoruz.

Geri
Üst Alt