Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 36.328
- 9.693
- 2.568
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu bazı futbolcularımızın adı her anıldığında ergen ergen dalga geçip komik olduğunu sananlar varya forumdamıyım kreştemiyim anlamıyorum. Aciz yönetim sanki forvet işini bitirdi daha iyisini aldı da bizim haberimiz yok. Bu arkadaşlar bu adamın takımdaki tek forvet olduğunun ya farkında değiller ya da fenerli kuşcuklar ortası yok emin ol. Şu güzelim forumun geldiği seviyeye bu malesef abidik gubidik hareketler.Olm bu Diagne dalga geçiyorsunuz falan herif 11 gol attı yani umarım iyi fiyata gider
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tam bizlik bir hamle olur bu zaten. Gomis'i satıp forvet almayıp parayı Emre Akbaba ya gömerek sezona forvetiz giren adamlar bunlar.cagneden nefret ediyorum. ama en azindan folcoa gibi yatmiyor. az cok gol atiyor penalti atiyor skora katki yapiyor. forvet almadan bunu yollarlarmi sizce?bu kadar cildirdilarmi yani?
Yollamadılar mı zatencagneden nefret ediyorum. ama en azindan folcoa gibi yatmiyor. az cok gol atiyor penalti atiyor skora katki yapiyor. forvet almadan bunu yollarlarmi sizce?bu kadar cildirdilarmi yani?
Sosyal medya böyle bir şey oldu herif şampiyonluk kutlamalarından sonra acayip bir linç yedi o yağlı sözleşmeyle bir yere gitmez isterse. Eleştiri herkesin hakkı ama adamın yerin dibine soktuk satılabileceği zaman ee ne oldu şimdi yani yeri geldimi gs taraftarı sosyal medyada çok kalabalık diye mangalda kül bırakılmıyor. Sen gücünü oyuncunu rezil ederek mi kullanıyorsun diye sorarlar adamaŞu bazı futbolcularımızın adı her anıldığında ergen ergen dalga geçip komik olduğunu sananlar varya forumdamıyım kreştemiyim anlamıyorum. Aciz yönetim sanki forvet işini bitirdi daha iyisini aldı da bizim haberimiz yok. Bu arkadaşlar bu adamın takımdaki tek forvet olduğunun ya farkında değiller ya da fenerli kuşcuklar ortası yok emin ol. Şu güzelim forumun geldiği seviyeye bu malesef abidik gubidik hareketler.
Yönetim ilk filmi beğenmiş ikincincisini çekiyor. 6 aylık kiralıkmış, 800 bin Euro'ya anlaşılmış, zorunlu satınalma yokmuş. İnanılır gibi değil. Yerine bir forvet almadan bu riske hemde bu saçma anlaşmayla girmek yani Ali Koç bile bu kadarına dua etmiyordur.Diagne'yi satan haindir. Yanlış anlaşılmasın kadroya forvet takviyesi olmadan satan yönetim haindir. Zira iki sene önce biz bu filmi bizzat yaşadık.
Tam bizlik bir hamle olur bu zaten. Gomis'i satıp forvet almayıp parayı Emre Akbaba ya gömerek sezona forvetiz giren adamlar bunlar.
West bromwiche sabirlar dilerimGalatasaray, Diagne'nin transferi için West Bromwich ile anlaşmaya vardı. (DHA)
West bromwiche sabirlar dilerim
Seneye sutlariz6 ay sonra tekrar bizde
West bromwiche sabirlar dilerim