West Brom ve Galatasaray, Mbaye Diagne İçin Prensipte Anlaştı

Olm bu Diagne dalga geçiyorsunuz falan herif 11 gol attı yani umarım iyi fiyata gider

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şu bazı futbolcularımızın adı her anıldığında ergen ergen dalga geçip komik olduğunu sananlar varya forumdamıyım kreştemiyim anlamıyorum. Aciz yönetim sanki forvet işini bitirdi daha iyisini aldı da bizim haberimiz yok. Bu arkadaşlar bu adamın takımdaki tek forvet olduğunun ya farkında değiller ya da fenerli kuşcuklar ortası yok emin ol. Şu güzelim forumun geldiği seviyeye bu malesef abidik gubidik hareketler.

zorunlu satın alma da koymamıştır bunlar c. brugge gibi olur. 1 milyon euro için murdar ettiler herifi.

cagneden nefret ediyorum. ama en azindan folcoa gibi yatmiyor. az cok gol atiyor penalti atiyor skora katki yapiyor. forvet almadan bunu yollarlarmi sizce?bu kadar cildirdilarmi yani?

cagneden nefret ediyorum. ama en azindan folcoa gibi yatmiyor. az cok gol atiyor penalti atiyor skora katki yapiyor. forvet almadan bunu yollarlarmi sizce?bu kadar cildirdilarmi yani?
Tam bizlik bir hamle olur bu zaten. Gomis'i satıp forvet almayıp parayı Emre Akbaba ya gömerek sezona forvetiz giren adamlar bunlar.

Şu bazı futbolcularımızın adı her anıldığında ergen ergen dalga geçip komik olduğunu sananlar varya forumdamıyım kreştemiyim anlamıyorum. Aciz yönetim sanki forvet işini bitirdi daha iyisini aldı da bizim haberimiz yok. Bu arkadaşlar bu adamın takımdaki tek forvet olduğunun ya farkında değiller ya da fenerli kuşcuklar ortası yok emin ol. Şu güzelim forumun geldiği seviyeye bu malesef abidik gubidik hareketler.
Sosyal medya böyle bir şey oldu herif şampiyonluk kutlamalarından sonra acayip bir linç yedi o yağlı sözleşmeyle bir yere gitmez isterse. Eleştiri herkesin hakkı ama adamın yerin dibine soktuk satılabileceği zaman ee ne oldu şimdi yani yeri geldimi gs taraftarı sosyal medyada çok kalabalık diye mangalda kül bırakılmıyor. Sen gücünü oyuncunu rezil ederek mi kullanıyorsun diye sorarlar adama

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Diagne'yi satan haindir. Yanlış anlaşılmasın kadroya forvet takviyesi olmadan satan yönetim haindir. Zira iki sene önce biz bu filmi bizzat yaşadık.
Yönetim ilk filmi beğenmiş ikincincisini çekiyor. 6 aylık kiralıkmış, 800 bin Euro'ya anlaşılmış, zorunlu satınalma yokmuş. İnanılır gibi değil. Yerine bir forvet almadan bu riske hemde bu saçma anlaşmayla girmek yani Ali Koç bile bu kadarına dua etmiyordur.

Tam bizlik bir hamle olur bu zaten. Gomis'i satıp forvet almayıp parayı Emre Akbaba ya gömerek sezona forvetiz giren adamlar bunlar.

bu yönetimi hak edecek ne yaptik biz? hangi kusurumuz oldu? dinozorlar bunlari yemek üzereyken destek cikildi bunlara buna bende dahilim. keske o gün arkalarinda durmasaydik

duzenli gol atabilen tek oyuncuyu yollayip yerine hic kimseyi almamak tam bizlik is olur

Galatasaray, Diagne'nin transferi için West Bromwich ile anlaşmaya vardı. (DHA)

transfer için limit açılıyor.

maaşı vurmuşuzdur umarım karşıya. 2.350 alıyor cagne bu sezon.

Belli olur kadro görünce. Dün salonda calismis diagne ama

Geri
Üst Alt