West Ham United'dan Gelecek Olan 2.2 Milyon Euro'luk Fatura Sebebiyle Beşiktaş'ta Panik

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
806x378-ahmet-nur-cebiden-senol-gunes-sozleri-1643963534042.jpg

Beşiktaş'ta sözleşmesinde şartlara bağlı zorunlu satın alma maddesi bulunan Arthur Masuaku, 5 maç daha oynarsa sözleşmesindeki 2.2 milyon €’luk madde devreye girecek.

Başkan Ahmet Nur Çebi ve ekibi, bu konuyu acil olarak masaya yatırıp bir çözüm bulunmasını istiyor.

[Sabah]

Şenol kendisini Galatasarayda mi sanıyor. Onu istemiyorum gönder bunu istemiyorum. Peki yerlerine adami neyle alacaksın kardeşim sen besiktassin paran mi var.

Paraları var
Daha geçen Kayseri 1m cash yolladı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2 küsür yıllık vermişlerdir.
abu ve bu iyi ayak bağı olur maaş olarak

Bunlar yakinda iflas eder he yakinda dedigim Belki 5-10 sene ama Istanbul kulüpleri arasinda ilk dibe vuranin jk olma olasiligi cok yüksek

Menemenli günleri yakındır.

Bunlar da tam fakir ha. Madem paran yok veyahut bonservisini alacak durumun yok neden kiraliyorsun ve zorunlu satin alma maddesi ekliyorsun? Bir de oynatiyorlar. Aboubakar kalmasin diye Sergen Yalcin talimat geregi sahaya surmuyordu. Gidip apuk sapuk adamlara para verirler ama elinde az cok faydali olan oyuncuya para gitmesin diye 'cozum' ariyorlar.

Bunlar da tam fakir ha. Madem paran yok veyahut bonservisini alacak durumun yok neden kiraliyorsun ve zorunlu satin alma maddesi ekliyorsun? Bir de oynatiyorlar. Aboubakar kalmasin diye Sergen Yalcin talimat geregi sahaya surmuyordu. Gidip apuk sapuk adamlara para verirler ama elinde az cok faydali olan oyuncuya para gitmesin diye 'cozum' ariyorlar.
Bize ve fb' ye özenip ben de büyüğüm kompleksiyle hep böyle boylarından büyük işlere kalkışıyorlar.

Geri
Üst Alt