# Wilfried Bony

Drogba gibi geç gelişme kaydedip yükselecek oyuncu

Oyun stili olarak Drogba gibi topsuz alanda durağan tarz bir isim ama gücünün zirvesine çıkmaya başladı denilebilir. Türkiye Ligi'nde 3-4 sene ortalama 17-22 arası gol atar diye düşünüyorum.

Alırsak tek sıkıntı yanında oynayacak isim Burak gibi sadece top bölgesine haraketlenen bir santrafor mu olmalı sorusu?

+20 milyon euro bonservis bedeli vermeliyiz ve o da EPL'den Swansea'den daha ust kademede olan takimlarin tekliflerini red edip bize gelmek istemeli zor yani .

oyun stili drogba gibi ama pek çaliskan oyuncu degil.

Vitessede müthis oynuyordu.

Oha 1.82 mi ?

Tv de gozume dev gibi gozukuyor hırbo

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10-12 mio arası bi meblagdan düsük ucrete almak hayal olur,hollandadayken cok begenirdim sıvansi de baya etkili eleman,87 dogumlu diyor ama 30 yasında olması muhtemel...

Drogba'nın haleflerinden(memleket olarak) bide lacina traore var 2 side premier lig de oynuo şu an ama bony bu ünvana daha yakın isim forvet konusunda sıkıntı çeken premier lig ekipleri swansea nin kapısını çalacaktır bizim için lüks olur.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bony Ilerde müthis top tutuyor ya.Ayrica cok güclü ve Kafa toplarinda harika .Uzaktan sutlari da gayet iyi.Oyun stili hafif Drogbaya benziyor ama Bony daha cok can yakabilen bir Forvet

Inshallah aliriz

Bu tarz adamları Vitesse'de oynarken keşfedip alacaksın, kendisini olmak istediği lige atıp formunu da geliştirerek daha üst düzey bir takıma gitmeyi planladığı için Swansea'yi seçti sezon başında.Bizim için zor olur, başka adam bakmamız lazım bence.

Bulldozer gibi forvet yaşıda genç alacaksan böyle topçu al yıldız kisvesi altında doymuş futbolculara onlarca milyon avro para verip üstüne kaprisini çekmeye ne gerek var.

Bony Ilerde müthis top tutuyor ya.Ayrica cok güclü ve Kafa toplarinda harika .Uzaktan sutlari da gayet iyi.Oyun stili hafif Drogbaya benziyor ama Bony daha cok can yakabilen bir Forvet

Inshallah aliriz

hocam can yakma konusunda, ikisi de çok benzer tipte oyuncular ama zamanında Drogba en çok can yakan forvetti hatırlarsın (abartarak söylüyorum) iki kişiyi sırtına alıp golünü atardı. tabi bunu genel olarak söylediğini varsayıyorum yoksa bugünkü durumlarında Drogba eski halinden çok uzak

Geri
Üst Alt