Wilfried Zaha T-shirtlerini GSStore.org’dan Satın Alabilirsiniz

Zaha'daki son durum
%80'e hitap eden M ve L'nin secenegi bile yok.
HAHAHAHAHAHAHA

Bu arada Bakambu'nun her size'i var. Icardi ve Zaha ile Bakambu'yu ayni miktarda ureten beyninizi seviyim.

1694788634286.png

tam böyle 5 yasindaki embesil cocuklara hitap eden bir mizah anlayisi var videoda

sunun biraz daha zeka iceren bir versiyonu yok mu

izlerken acayip utandim

Store işinin başında kim varsa derhal şutlanmalı.
Bence bu is daha derin bir is. Biz bu isi hic yapamadik. Mesela UEFA ve Super Kupa aldi takim, dogru duzgun ne bir tshirtumuz var, ne masamizda kupalarimiz. Bir ara kupa yaptirmislardi inanilmaz pahaliya satiryorlardi. Git Cin'de yaptir boy boy, getir burada sat, herkesin masasinda rafinda bir kupa olsun. Yillardir tasarimlar berbat, kumaslar kalitesiz, stoklar yetersiz, elemanlar bilgisiz. Bu kadar buyuk bir camianin ustelik pamuk ve tekstil ulkesinde bunu basaramamasi inanilmaz.

Bu isin basindaki kisinin sutlanmasi kesinlikle gerekiyor ama gorunen o ki yillar icinde yerine gelen insanlar da bir sey yapamamis. Bence direkt olarak daha once yurt disinda bu isi yapmis bir kisiyi veya ekibi getirip sistem kurmalarini saglamaliyiz. Tercihen Amerikali olmali, zira NFL, MLB, NBA, vs.'nin merch kaliteleri, cesitleri ve basarilari ortada.

Store da bedenler çok uzun zamandır böyle tshirti bırak forma bile olmuyor.

İcardi kadıköy hatırası 9 ocakta çıktı ve aynı gün bitti 10 ocakta yazdım Store cevabı aşağıda. Tekrar stok uzun süre baktım gelmedi. Bu iş berbat ve düzelecek gibi değil.

Screenshot_20230915-201753_X.webp

Adana, Konya ve Alanya olmak üzere 4 tane GSStore şubesine gittim ve formayı falan geçtim doğru dürüst Nike ürünleri hiç yoktu.

Mecburen Almanya'ya dönünce Nike'ın sitesi üzerinden sipariş vereceğim. Ya da GSStore'un stoklarının yeniden dolmasını bekleyip internet üzeri buraya sipariş vereceğim.

Bence bu is daha derin bir is. Biz bu isi hic yapamadik. Mesela UEFA ve Super Kupa aldi takim, dogru duzgun ne bir tshirtumuz var, ne masamizda kupalarimiz. Bir ara kupa yaptirmislardi inanilmaz pahaliya satiryorlardi. Git Cin'de yaptir boy boy, getir burada sat, herkesin masasinda rafinda bir kupa olsun. Yillardir tasarimlar berbat, kumaslar kalitesiz, stoklar yetersiz, elemanlar bilgisiz. Bu kadar buyuk bir camianin ustelik pamuk ve tekstil ulkesinde bunu basaramamasi inanilmaz.

Bu isin basindaki kisinin sutlanmasi kesinlikle gerekiyor ama gorunen o ki yillar icinde yerine gelen insanlar da bir sey yapamamis. Bence direkt olarak daha once yurt disinda bu isi yapmis bir kisiyi veya ekibi getirip sistem kurmalarini saglamaliyiz. Tercihen Amerikali olmali, zira NFL, MLB, NBA, vs.'nin merch kaliteleri, cesitleri ve basarilari ortada.
Maalesef doğru. Çok büyük fırsatlar kaçıyor aslında.

Doğru dürüst ürün yok. Perşembe pazarında daha güzel ürünler var.

Geri
Üst Alt