Wilfried Zaha'nın Maliyeti KAP'a Bildirildi!

mata+gomis parasina zaha izlicez iste

Bruma’nın 6.5’a, Allahyar’ın 4.5’a gittiğine inananlar, Gustavo’ya 3, samet’e 4, Rossi’ye 6 verildiğine inananlar Zaha’nın 2.5’a gelebileceğine inanmaz tabi..

Her yönden otarılıyor herifler.

20230725_080245.webp

Dün KAP yayınlandı. Hala maliyeti konusunda manipülasyon yapanlar var.

Ali Koç bu parayı vermek istemeyip kaçırdıysa çalsın Ali Cabbarın şarkısı...
40 yaşındaki Cekoya bu mal daha fazla verdi

KAP’ta ne yazıyorsa o.
Kurcalayan gereksiz işlerin peşindedir.

23 Milyon Euro yaklaşık zaten senelik 8 Milyon Euro yapıyor.

Zaha tarafında kazancından bir taviz yok.

15.5 bizim kasamızdan çıkacak kısım. Bu kısımı da 2.3 imza parası 4.3 yıllık ücret ile aslında 5 Milyon Euro gibi bir ücreti var.

Maliyeci değiliz taraftarız, uluslararası şirket yöneten adamlar o paraları hesap etmiştir.
Sponsorlar da bir davet yapar markasını dünyaya duyurur.

Ben izlediğim futbola, Avrupa'daki alınan başarıya bakarım.
Bu da iyi futbolcu olmadan olmaz.

Çölde bir Zaha gibi mi desek, yoksa Rabbim Keita ve Ribery izleyemeyenler için Wilfried Zaha gönderdi mi desek bilemedim Heyecandan kendimi kaybetmek üzereyim. Şampiyonlar Ligi şimdiden hayırlı olsun net gruplardayız.
20230725_080846.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fildişi Aslanı Sami Yen daha doğrusu Rams Parka ayak bastı.. Şu asalete bakar mısın? Şu kaliteyi gördükçe deliriyorum, Premier Lig kurdu bir Galatasaraylı olarak Zaha transferine benden daha çok sevinen biri yoktur tahminen
InCollage_20230724_231100258.webp

Mahallelerde 3-4 tane büyük abi olurdu. Top oynarken gelip sataşırlardı topu alıp pas yapa yapa bizi koşturup ağlatırlardı. Öyle bir hücum dörtlüsü kurdu Galatasaray ! Zaha Zaniolo Kerem İcardi ligin çok üzerinde bir ön hat
FB_IMG_1690227836387.webp

Geri
Üst Alt