Ibrahim Özveren
10 Numara!
- 26 Ağustos 2018
- 15.237
- 13.889
- 403
G.I Jane 2 şakasını pek anlamadim. Konulara biraz fransiz kaldık. Tam ne oldu ki bu Will reis bukadar sinirlendi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam orası Hollywood, şov dünyası ama herkes GAVAT değil ki eşine atılan lafa göz yumsun.
Peki Will Smith'in eşinin başkalarıyla yatmasına göz yumması?![]()
Gavat olmasaydı normal bir koca olarak karısına laf atan o hıyarı sahneye gömerdi zaten.Onu konuyu okurken öğrendim. Hem de oğlunun arkadaşıymış, will smith harbi gavatmış
G.I Jane 2 şakasını pek anlamadim. Konulara biraz fransiz kaldık. Tam ne oldu ki bu Will reis bukadar sinirlendi
Yav yeşillendirin. Tam olarak neye bozuldu ustat. Mizahi kaçırdık
G.I Jane'de meshur aktor Demi Moore kafasini kazitip oynadi ya, filmi gordun mu bilmiyorum? Ona ithafen artik Will Smith'in karisinin kafasi kel oldugu icin yeni bir G.I Jane filminde basrolde oynayabilir diye espri yapti.Yav yeşillendirin. Tam olarak neye bozuldu ustat. Mizahi kaçırdık
Michelle Williams..Sol alttaki kim? Yeni sevgilim olabilir @Murat Durmaz
Michelle Williams..
Eyvallah her zamanYine imdadıma koştun, seni şahidim yapıcam
Açık ilişki yaşıyorlar renktaş kim kime çakarsaKarısı aldatmış mı bunu
Kurgu değilse, evde aynı tokadı yememek için atmış olabilirŞakaya gülüp sonra gidip tokat atmak... bayagi sacmaladi will. Karisi pek hosnut degildi şakadan..