Will Smith Oscar Töreninde Chris Rock'a Tokat Attı

Şakaya gülüp sonra gidip tokat atmak... bayagi sacmaladi will. Karisi pek hosnut degildi şakadan..
Bir onceki sakadan kalma bir gulme histerisiydi bence o. Dedikodulara gore Rock usta daha oncede buna benzer bir saka yapmis ve uyarilmis. Bu ikinci sefermis. Smith ustayi aklamaz tabiki bu. Haklida olsa yanlis hareket.

ilk başta herkes chris rocka yüklenmiş ama will smith bildigin andavallık yapmıs bütün karizma ve itibarda yerle bir

büyük yapıtlarda kolay kolay yer vermezler artık

şaka yapıldığında will smith'in kendisi de pişmiş kelle gibi sırıtıyordu! bir şeyler döndü orada ama ne mizansen de olabilir.

Hayır ilk şakaya gülüyor ikincisinde gülmüyor bozuluyorlar

Bence de çok adi ve kalitesiz bir şaka

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Zengin adam bunlar yarın öpüşüp barışırlar bizlik bir şey yok.

Tamam şaka hoş değil de o ortamda itin malum yerine sokma başka şekillerde de yapılabilirdi.

Sevda Demirel kadar bile haklı değil.

Will smith karisini baskalarina Sey yaptirmiyor muydu? Chris Rock un dedigi mi zoruna gitmis?!

Gerçek mi yoksa mizansen mi bilemem ama şiddetin böylesini destekliyorum.

Asiri abarti buluyorum. Sanki kanser hastaligina yakalanmista, yapilan (gerzekce de olsa) sakayi kaldiramiyor… alti üstü sackiran yahu.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Man in Black te alien tokatlayan adam bir sağ kroşe de bukadar ıska yapar mı ulan

Bir kaç gün önce bir yapımcı ve komedyen, ırkçı ve ayrımcı söylemleri yüzünden tokat yedi Almanya'da.

Bu daha gerçekçi geliyor bana.

Geri
Üst Alt