Wout Weghorst, Beşiktaş'ta

yeni gol krali sampiyon yapacak mi fenerin akp ile olan iliskilerine bagli

biz ilk 6 ya gireriz bu sene daha fazlasini beklemeyelim akhisarspor kalitesi kadromuzdan

Helal olsun. Ghezal + gedson ile 20+ rahat yapar. Gomis rekorunu kirarsa sasirmam.

adamlarin lig durumu bizimle ayni, finansal olarak daha berbat. Topunuzun allah belasini

Şu adamın tek bir maçını izleyen var mı gerçekten
pek bilinmedik bir isim değil. bundesligada 3 sezonda 60 gol atıp eplye gitti. net bir gol vuruşu yok ama bir şekilde atıyor herif. sırtı dönük oyunda ve havadan baya etkili 197 boyu var. lige uyacak profilde biri.

adamlar basıyor maaşları oh...nede olsa şak diye siliniyor vergi borçları

Türkiyede şu an layığı ile detaylı açıklama yapan tek kulüp biziz galiba - Trabzonda Kapta yapıyor demeyin el altını bilmiyoruz orda

Çok iyi futbolcu gerçekten.

Gedson, Rosier, Ghezzal ve Muleka ile çok iyi bir hucüm gücü

En son ne zaman gördün? Iyi oyuncu alinirsa iyi derim. Weghorstu baya izledim ve tip olarak ligin icinden gecer diyorum.
tamamda çok umutsuz ,olumsuz bir Galatasaraylısın .Evet hepimiz eleştiriyoruz yönetimi falan da kafka bu kadar negatif değildir emiim

tamamda çok umutsuz ,olumsuz bir Galatasaraylısın .Evet hepimiz eleştiriyoruz yönetimi falan da kafka bu kadar negatif değildir emiim
1 aydir görevde olan yönetim, yok 20 m surdan diyip bir HALT YAPAMAMASI sence normal mi? simdide diyor ki 25 m veremem bankalar birligi. Eee veremezsin tabi hemen geri alacaksan.

tanımıyorum izlemedim ilk defa duyuyorum

neyse bjklilerin forumda acıga cıkması güzel oldu

Tas gibi forvet. En kötü Bundesliga'dan bir takima gider diyordum ben.

Bu adama sagli sollu servis yapilirsa 20 gollük katki verir, ama atamadi mi da sac bas yolduruyor. Biraz zamaninda Hakan Sükür gibi, gol atamayinca mala bagliyor insani cildirtiyor.

neyse bjklilerin forumda acıga cıkması güzel oldu
bunun yazılması gereken bir yorum görmedim, aksine objektif yorumların olması artıdır. Ne yapılsın? twitterdaki gibi rakiplerin aldığı her oyuncu için çöp, söğüş mü yazılsın? Oradaki toksik yorumlardan sıkılıp foruma dönüyor insanlar. Gereği yok böyle yakıştırmaların.

ismini ilk defa duydum ama herkes ağladığına göre iyi oyuncu demek ki

Geri
Üst Alt